Oldal frissítése

TRISTAR AC-5410

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR AC-5410

Modern párátlanító egy vezető gyártó Tristar számos praktikus funkcióval, kompakt méret és nagyon csendes működést. Akkor tudja használni a zárt tereApproxen, például, hálószoba, fürdőszoba, tároló helyiségek, lakókocsik stb A készülék maximális teljesítménye 240 watt per nap lehet szikkadni akár 10 liter. Szerelve egy nagy gyűjtőtartály kondenzátum mennyiség 2 liter. A párátlanító folyamatosan működik, ha a környezeti hőmérséklet-tartományban 5-35 ° C-on Az alacsony zajszint, csak 42 dB nem zavarja a szobában.

Legfontosabb jellemzők

  • Lehet szikkadni akár 10 litert naponta
  • Nagyon alacsony zajszintű működés, csak 42 db
  • Tágas tartály kondenzátum-jelző
  • Az automatikus kikapcsolás, ha kitölti a tartály
  • Automatikus rendszer fagyás ellen Anti-fagy

Fagyálló rendszer

Természetesen van egy automatikus rendszer fagy ellen Anti-fagy, amely biztosítja a hibátlan működés és a hosszú élettartam és a biztonságról. Párátlanító is található az automatikus kikapcsolás, amikor a víztartály. A nagy teljesítményű készülék kimenete, kompakt kialakítás a karcsú, fehér színű, így tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Kényelmes hordozó fogantyú lehetővé teszi az integrált. Az előnye az is egy praktikus műanyag burkolat, csúszásmentes lábak a stabilitás és a tápellátás jelzőfénye, és töltse fel a víztartályt.

További jellemzők:
teljesítmény:240 W
Légáramlás:
150 m3 / h

Min. és max. Környezeti hőmérséklet:
5-35 ° C

méretek:
52 × 22 × 30,8 cm
súly:
9,5 kg
Szín:
fehér

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Tartály térfogata 2 l
Maximális zajszint 42 dB

Funkciók

Funkció Időzítő, Anti-Freeze, Automatikus kikapcsolás
Kód:  triod001
Termékszám:  8713016039392

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05