Oldal frissítése

Trimm Impact Red 195 balos

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trimm Impact Red 195 balos

Amennyiben szeretsz a természetben éjszakázni, úgy a Trimm Impact hálózsák a Te felszerelésedből sem hiányozhat. Ezt a prémium minőségű múmia szabású hálózsákot például a kerékpározáshoz, vízi turizmushoz vagy nyári túrákhoz tervezték. A hálózsák igazán kényelmes és kellemes az érintése, emellett biztosan magával ragad mutatós megjelenése is. Kiváló minőségű hőszigetelő gallérral és húzózsinóros kapucnival érkezik. A Trimm Impact hálózsákot maximum 195 cm-es magasságú felhasználóknak készítették, amely azt jelenti, hogy elegendő helyet biztosít a komfortos alváshoz.A Trimm Impact hálózsák használatakor lehetőséged van két hálózsákot egyesíteni. A belső tépőzáras zseb gondoskodik a dokumentumok és személyes tárgyak elhelyezéséről. A Trimm Impact hálózsák remekel alacsony tömegével és kifogástalan csomagolhatóságával, tehát könnyedén kihasználhatod az előnyeit a hosszú és megpróbáltatást jelentő túrák alkalmával.

A Trimm Impact 195 Red/dark red hálózsák főbb jellemzői

  • Mikroszálas belső töltet
  • Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal
  • Tömege 950 g
  • Komfort hőmérséklet 9 °C, Limit 4 °C, Extrém -10 °C
  • A külső rész vízálló 100% DWR nejlon anyagból készült
  • Két hálózsák rögzítésének lehetősége
  • Húzózsinóros kapucni
  • Múmia szabású hálózsák 195 cm-es magasságig
  • Vonzó formatervezés
  • Red/dark red szín
  • Bal oldali rögzítéssel

Minőségi mikroszálas töltet és vízálló külső anyag

A Trimm Impact hálózsák töltete csúcs-minőségű mikroszálakból készült, ezek felelnek a hálózsák kiváló hőszigetelő tulajdonságaiért. A hálózsák hőszigetelése 100g/m2, ennek köszönhetően még a hideg éjszakákon is teljes mértékben számíthatsz a Trimm Impact hálózsákra. A Trimm Impact hálózsák külső része vízálló 100% DWR nejlon anyagból készült. Ez a különleges felületkezelésű anyag páratlan módon véd a nedvességgel szemben, békésen aludhatsz anélkül, hogy az átázás miatt aggódnál.


Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 195 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 950 g

Szín

Szín Piros
Kód:  SPT2047
Termékszám:  8595225496940

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10