Oldal frissítése

Trimm Folly Matrac acélkék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trimm Folly Matrac acélkék

Minőség és kényelmes matrac Trimm Folly biztosítja a nyugodt alvást, még egyenetlen terepen és még hűvösebb időben is. Trimm gyártója keményen dolgozik azon hogy kiváló minőségű kültéri berendezések elérhető áron kaphatóak legyenek. Matrac vastagsága 6,5 ??cm fújja fel gyorsan és egyszerűen a beépített kézi pumpával, ahogy az Ön igényeinek megfelel. Stabil és kiváló hőszigetelést biztosít, így jó társ lesz tavasszal és ősszel. Matrac könnyű és kompakt, ideális kirándulásokra, ha azt szeretné, hogy a matracának künnyű súlya legyen és minimális helyet foglaljon a csomagtartóban. 

Legfontosabb jellemzők

  • felfújható matrac
  • beépített kézi pumpa
  • könnyű és könnyen tárolható
  • kiváló hőszigetelő
  • jó stabilitás
  • nagyon tartós anyag, amely ellenáll a durva kezelésnek

Nagyon tartós anyag

A Trimm Folly 75D matrac poliészterből készült TPU bevonattal és szigetelő réteggel. Az anyag rendkívül kopásálló, csúszásmentes, rugalmas és durva anyagokkal szemben ellenálló. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a matrac  hosszú élettartama biztosítva van, mert nem károsítja a kisebb felületi dörzsölések sem.

Paraméterek

Típus

Konstrukció Felfújható

Tömeg

Tömeg 500 g

Méret - csomagolatlan

Szélesség 51 cm
Hossz 188 cm
Vastagság 6,5 cm

Méret - csomagolt

Szélesség 9 cm
Hosszúság 28 cm
Vastagság 9 cm
Kód:  SPTsc964
Termékszám:  8595225506700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05