Oldal frissítése

Tribe 8GB Homer

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tribe 8GB Homer

Flash disk Tribe formájában karakter Homer egyik tematikus sorozat The Simpsons. A szálloda kapacitása 8 GB és USB 2.0 sebessége akár 25 MB / s olvasási és akár 7 MB / sec írási.USB flash meghajtók puha gumiból, felszerelt sapkát és a lánc, amely lehetővé teszi a flash disk használni, mint egy kulcstartó.USB flash meghajtók Tribe egy érdekes ajándék a gyerekeknek.
Ami Homer, aki intenzíven szentelte családja, amit drágán szeret. Azt másrészt viszont Lisa érzi elhanyagolt az apja. Bart tőle helyett húzza magát, és Maggie alig létezik. Ami Marge, Homer gyakran énekli dicséretét ő - közötti Rundu a kocsmában a Moe.
 

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Olvasási sebesség 25 MB/s
Írási sebesség 7 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Gyerek
Felszerelés Kulcstartó
Kód:  TRI001b
Termékszám:  FD003401

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15