Oldal frissítése

Tribe 8 gigabájt Marge

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tribe 8 gigabájt Marge

A Tribe pendrive a méltán híres "A Simpson család" sorozat egyik karakterét, Marge -ot ábrázolja. A 8 GB kapacitású és USB 2.0 csatlakozású adathordozó olvasási sebessége 25 Mb/s, míg írási sebessége elérheti a 7 MB/s-ot is. A pendrive puha gumiból készült, kupakkal és lánccal, így akár a kulcstartón is hordható. Az USB Tribe adathordozó az optimális választás ha ötletes ajándékot szeretnénk adni - akár gyerekeknek is.
Minden nagy férfi mögött van egy nő. Csak Marge rossz helyen. Ő a család érzelmi középpontja, édes töltelék a Simpson-tortában. Mint ilyen, hihetetlenül figyelmes és következetesen pozitív - biztos támasz.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 GB

Csatlakozás

Interfész USB 2.0

Sebesség

Olvasási sebesség 25 MB/s
Írási sebesség 7 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Gyerek
Felszerelés Kulcstartó
Kód:  TRI001d
Termékszám:  FD003403

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20