Oldal frissítése

TREZOR Cryptosteel

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TREZOR Cryptosteel

Ez a termék egy elpusztíthatatlan bitcoin tárca, de másra is alkalmas,  ez egy  Cryptosteel.  A jelszavak papíron történő tárolása, vagy ehhez hasonló megoldások alkalmazása igen sérülékeny lehet.  Ezzel szemben ez az acélház, ami betűket és számokat tartalmaz,  ellenáll a nedvességnek, tűznek és egyéb káros behatásoknak. Számára az sem probléma, ha  Ön elássa  a kertjében, vagy az akvárium aljára süllyeszti. 
 

 

Miért van szüksége egy Cryptosteel trezorra? 

  • Ez egy elpusztíthatatlan,  acélból készült off-line biztonsági jelszótároló
  • Alkalmas BIP39 pénztárcának,  vagy TREZOR -nak,  de másra is, például jelszavak megőrzésére is
  • Akár 96 karakteres  pozíciók is lehetségesek
  • Több mint 280 acélbetűvel és számmal kerül szállításra
  • Ellenáll a víznek, a tűznek, a savaknak és a nyers / brutális erőnek is
     

Első a biztonság

A Cryptosteel széf  több mint 280 darab kétoldalas acéltömbbel  (betűkkel és számokkal) kerül szállításra. Felhasználói nem csak bunkerbe szánt bitcoinokat tárolhatnak benne, de betehjetik  jelszavaikat vagy bizalmas információikat,  legfeljebb 96 karakterszámig terjedően. Az egész folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe, hogy behelyezze az egészet  egy acél dobozba, nincs szükség szerszámokra hozzá. A nagy előnye az, hogy nincs szüksége harmadik fél segítségére, amikor a jelszót kell helyreállítania. Ez biztosítja a teljes anonimitást, és az Ön adatainak biztonságát.

 

 

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 230 g
Kód:  TREZBIT4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20