Oldal frissítése

TREZOR Bitcoin Wallet szürke

4,8 469 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TREZOR Bitcoin Wallet szürke

Szeretnéd bitcoinjaidat felügyelni és biztonságban tudni a hackertámadásoktól? Ne tétovázz és vedd meg ezt a kitűnő virtuális széfet fejlett kriptográfiával, ami arra lett tervezve, hogy megvédje a tranzakciók közben digitális értékeidet. 

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető, fejlett kriptográfiával
  • USB-vel való csatlakozás
  • OLED kijelző (128 × 64 pixeles felbontás)
  • Keyloggerek elleni totális védelem
  • Kényelmes és intuitív a használata
  • Backup lehetőség - az adatok visszaállítása azoknak elvesztése esetén

Biztonság, nagy B-vel!

A legbiztosabb módja, hogy tárold és megvédd bitcoinjaidat, hogy csatlakoztatod a széfet a számítógépedhez USB-vel, ami az eszközt teljesen elszigetelten fogja renderelni. Egy hagyományos tranzakció során beütöd az átutalni kívánt pénz összegét a fogadó címével együtt, majd ezt megerősíted egy jelszóval. Ez a széf hasonlóképpen működik, de a privát kulcs generálása a meghatározáshoz a számítógéptől teljesen elzártan történik, egyirányú kommunikációval. 

Minden tranzakció információ jelenik meg a képernyőn, és megerősítést csinálni kézzel az Ön által, úgy, hogy az erőfeszítéseket a hackerek illetéktelen szoftverek beavatkozás lehetetlen. A telepítés alapvetően egy egyszerű, lépésről lépésre az utasításoknak megfelelően tudja kezelni mindenkit.

Minden információ a tranzakcióról megjelenik a képernyőn és csupán manuálisan lehet megerősíteni a tranzakciót, ennélfogva a hackerek támadásai jogosulatlan programokkal hiábavalók. Továbbá, mindenki tudja kezelni, a gyors telepíthetőségnek és a lépésről lépésre való instrukcióknak köszönhetően.

PC-s kompatibilitás:
 Windows, MacOS, Linux

Támogatás mobil platformokon:
Android

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 30 mm
Magasság 60 mm
Hosszúság 6 mm
Tömeg 12 g
Kód:  TREZBIT2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15