Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TREZOR Bitcoin pénztárca – fekete

4,8 455 értékelés
24 990 Ft

TREZOR Bitcoin pénztárca – fekete

Szeretné állandóan felügyelet alatt tudni bitcoinjait? Fontos, hogy biztonságban legyenek a hekker támadásokkal szemben? Ne habozzon! Szerezze meg a kiváló minőségű, titkosítással védett bitcoin széfet, mely a digitális fizetőeszköz tranzakció közbeni védelmét szolgálja.

Miért válassza a Trezor pénztárcát?

  • Megfizethető titkosított bitcoin széf
  • USB csatlakozás
  • 128 x 64 képpontos OLED kijelző
  • Védelem a keyloggerekkel szemben
  • Kényelmes és könnyű a kezelése
  • Biztonsági mentés és visszaállítás adatvesztés esetén

Zsebre rakható biztonság 

A termék használata a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb módja a bitcoin tárolásának. A készülék USB kábellel csatlakozik a számítógéphez, így teljesen elszigetelt annak működésétől. A klasszikus banki utalások során megadja az összeget, a kedvezményezett nevét, és jelszóval megerősíti a küldést. A széf hasonló elven működik azzal a különbséggel, hogy a privát kulccsal való megerősítés számítógépen kívül történik többszöri hitelesítéssel, és a folyamat kizárólag egyirányú.

Maximálisan biztonságos

A képernyőn megjelenik minden információ a tranzakcióval kapcsolatban. A végrehajtást manuálisan kell hitelesíteni, így a hekkerek által használt kártékony programok semmilyen veszélyt nem jelentenek. A készülék telepítése egyszerű, a használati útmutató utasításait lépésről lépésre követve bárki könnyedén boldogul vele.

További információk:

Támogatott operációs rendszerek:
Windows, MacOS, Linux

Támogatott mobil platformok:
Android

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 30 mm
Magasság 60 mm
Hosszúság 6 mm
Tömeg 12 g
Kód:  TREZBIT1
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10