Oldal frissítése

Trevi XR 85 BT BK

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trevi XR 85 BT BK

Szeretnéd a kedvenc rádióműsoraidat és zenéidet bárhol és bármilyen körülmények között hallgatni? Akkor neked ez a hordozható fekete Trevi XR 85 BT hangszóró/rádió a megfelelő társ. Nagyon könnyű, kompakt és takarékos, ami a designt és a vezérlőelemeket illeti. Li-ion töltő akkumulátorral működik, van egy LED-es töltéskijelzője. Ahhoz, hogy lejátszd a saját zenédet, megvan az USB-bemenet és a memóriakártya-nyílás.

A Trevi XR 85 BT rádió főbb jellemzői

  • A fekete Trevi rádió kicsi, helytakarékos és hordozható
  • A Trevi XR 85 BT lejátssza USB vagy microSD-kártya útján az MP3 fájlokat
  • A rádió teljes feltöltését feltűnő LED dióda jelzi
  • FM, DAB, DAB+ jel vétele

Trevi rádió, a csodálatos útitárs

Kis méretének és kis tömegének köszönhetően a Trevi XR 85 BT rádió nem terhel meg, és nem foglal sok helyet a csomagtartóban. Így tehát valójában bárhova elviheted - nyaralásra, piknikre, vagy csak mint útitársat. A készülék fel van szerelve Li-ion töltő akkumulátorral, így nem is kötődik rögzített áramforráshoz. Csak töltsd fel és mehetsz vándorolni a pusztában zenekísérettel. A rádió egyszerű designja biztosan érdekelni fog, a kiváló minőségű hangzás örömet szerez.

Kód:  TRV007k2
Termékszám:  XR 85 BT BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10