Oldal frissítése

Trevi XF 3800

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trevi XF 3800

A céges esték már nem olyanok, mint régen ? Semmi probléma, most felfrissítheti készlettárát valami újjal. Fedezze fel ezt a 300 W teljesítményű hordozható, karaoke hangszorórendszert a Trevi-től. Ezzel a rendszerrel biztos, hogy nem fognak unatkozni a kedves vendégek, és minden este felejthetetlenné válik majd. Kiválóan mozgatható és a csatlakoztatás is egyszerű. Rendelkezik USB porttal, SD kártya foglalattal, valamint támogatja a Bluetooth technológiát is, amivel egyszerűen csatlakoztathat vezeték nélküli eszközöket. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű hordozható vezeték nélküli hangrendszer
  • A Karaoke funkció végtelen szórakozást biztosít
  • Átlátható LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • Vezeték nélküli lejátszáshoz Bluetooth technológiával rendelkezik
  • Két 12" mélysugárzó és két 3” hangszóró
  • Beépített MP3 lejátszó és FM rádió
  • Fogantyúk a könnyű szállításhoz
  • Mikrofon a csomagban
  • Beépített Disco LED fények
  • 110-240 V tápegységgel vagy 9 V elemmel használható

Minőségi hangreprodukció

A két 12" mélynyomó és a két 3" hangszóró kombinációja gondoskodik a helyiség megfelelő hangosításáról. Hangerőszabályzóval, hangszínszabályzóval és további beállítási lehetőségekkel rendelkezik, amelyekkel tökéletes hangzást érhet el. A magas teljesítményt Disco LED fények egészítik ki. Továbbá két mikrofon bemenetet is találnak az eszközön, amellyel valóban szórakoztatóvá válik az este. 

Modern technológia

A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül is tudjunk zenét streamelni eszközünkre. Ennek köszönhetően bármilyen okostelefonról, tabletről vagy noteszgépről hallgathat zenéket. A hangrendszer beépített MP3 lejátszóval is rendelkezik. További csatlakoztatási lehetőségként az AUX bemenet, USB és SD kártya foglalat szolgálnak, valamint egy sávos bemenet gitárokhoz. A nagy fogantyúk lehetővé teszik a könnyű és egyszerű szállítást. 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Vezérlés Kijelző

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 9 Ah
Kód:  TRV020q
Termékszám:  XF 3800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05