Oldal frissítése

Trevi Karaoke XF 300

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trevi Karaoke XF 300

Minden alkalomra

Szereted a zenét, és szereted egy partin vagy családi ünnepen egyedül elénekelni kedvenc dalodat?  Ha igen, akkor ez a hordozható karaoke hangszóró nagyszerű szórakozást biztosít, ha úgy döntesz, hogy egyedül akarsz énekelni vagy gitározni. A kiváló hangzás egy 6- hüvelykes mélynyomó és két 3-hüvelykes magas hangszóró segítségével áll össze. Ez a kombináció kiváló minőségű FM rádióhallgatást is lehetővé tesz, automatikus kereső funkcióval együtt.

    Egyedülálló hangszóró

    A hangszórónak van egy integrált MP3 lejátszója. A közvetlen USB flash meghajtók és az SD kártya bemeneteivel neked lehetőséged mindenféle csatlakoztatásra. Töltsd rá zenéidet laptopokról, okostelefonokról vagy tabletekről! Minden működni fog Bluetooth-on keresztül. Egy másik módja annak, hogy csatlakoztasd a készülékeidet, az AUX IN sztereó, egy3,5 mm-es jack konnektorral. Arról, hogy éppen mit játszik a hangszóró, egyértelmű tájékoztatást kapsz a vörös LED kijelzőről.

    Legfontosabb előnyei

    • Vörös LED kijelző
    • FM rádió, automatikus keresővel
    • Hangerő, szoprán hangszín és basszus szabályozógombok
    • 2-utas Bass Reflex
    • Beépített MP3-lejátszó
    • Közvetlen bemenet USB flash meghajtók és SD-kártyák részére
    • Teljesítmény: 15 W
    • Alacsony tömeg: 2,9 kg
    Kód:  TRV001j
    Termékszám:  XF 300

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10