Oldal frissítése

Trevi DS 1976 WH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trevi DS 1976 WH

1976 az az év, amikor David Bowie kiadta tizedik albumát, a Station to Station-t, a Led Zeppelin The Song Remains albumát, és az ABBA negyedik albumát, az Arrival-t. Ez az év inspirálta a Trevi céget, így látta meg a napvilágot a DS 1976 WH. Vonzó a nosztalgikus megjelenése, de nem nosztalgikus technológiával rendelkezik. A belső térben modern technológia rejtőzik, amely megkönnyíti és élvezetessé teszi kedvenc zenéi hallgatását.  

Legfontosabb jellemzők

  • jellegzetes retro design díszíti
  • nagy zenei teljesítmény nyújt a 7,5 W-os hangszóró pár és a 10W-os mélynyomó
  • Bluetooth csatlakozás
  • beépített FM rádió a kedvenc állomásaival
  • USB csatlakozóval rendelkezik
  • kényelmesen irányíthatja távirányítóval a kanapéjáról
  • az ébresztőóra funkció lehetőséget ad, hogy kedvenc dalára vagy kedvenc rádióállomására ébredjen

Retrorádio modern funkciókkal

A fából készült szerkezetbe bőr borítóval a gyártók elrejtettek egy pár nagy teljesítményű hangszórót (2 x 7,5 W), valamint egy 10W-os mélynyomót, így egy hangról sem maradhat le. Beépített FM rádiót tartalmaz. A készülék memóriája akár 20 rádióállomást tud tárolni.  Az eszköz funkcióinak ezzel még messze nincs vége. A hangszóró Bluetooth funkcióval van ellátva, így könnyen csatlakoztathatja egyéb készülékeit. Okostelefonjával vagy tabletjével könnyedén irányíthatja bárhonnan a szobából. A tetején USB csatlakoztató található, amelyhez csatlakoztathatja pendrive-ját kedvenc zenéivel.

Ébresztőóra funkció

Az készülék aktuális beállításait megtekintheti a világos és könnyen olvasható kék világítású LCD kijelzőn. Távirányítóval irányítható, hogy kényelmesen irányíthassa kanapéjáról. A hangszóró teljesen helyettesítheti ébresztőóráját, mivel lehetősége van kedvenc rádióállomására vagy kedvenc zenéire ébredni.

 
Kód:  TRV002a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15