Oldal frissítése

Trevi CD 512

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trevi CD 512

Szívesen játssza le kedvenc CD lemezeit? A Trevi lejátszója kis méretének köszönhetően ideális eszköz, amelyet bárhova magával vihet, s ehhez nagyban hozzájárul választható elemes üzemmódja is. A készülék CD, CD-R, illetve CD-RW típusú lemezek lejátszására alkalmas. Természetesen felszereltségéből nem hiányzik a beépített FM tuner és a fejhallgató-kimenet sem. Mindemellett Ön is biztosan értékelni fogja a telefonja egyszerű csatlakoztatására szolgáló AUX-bemenetet (3,5 mm jack kábel segítségével), így a telefonján elmentett zeneszámokat azonnal magasabb teljesítményű hangszórókból élvezheti.

Fő sajátosságok

  • Kompakt és könnyű
  • CD, CD-R, CD-RW
  • FM tuner
  • fejhallgató-kimenet
  • AUX-bemenet

Vigye magával

A készülék áramellátását tekintve, a klasszikus hálózati tápellátás, illetve a már említett elemes üzemmód közül választhat (az elemek nem tartozékok). A Trevi CD 512 igazán kompakt berendezés. 211 × 120 × 205 mm méretének, illetve mindössze 1,2 kg-os tömegének köszönhetően remek társ a nyaralóba vezető út során, víz mellé vagy a piknik takarón.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 8 W

Méret & súly

Szélesség 211 mm
Magasság 120 mm
Mélység 205 mm
Tömeg 1,2 kg
Kód:  TRV012d
Termékszám:  CD 512 OR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05