Oldal frissítése

TRAVALO Refill Atomizer Milano - Deluxe Limited Edition Hot Pink 5ml

4,7 22 értékelés
9 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 9 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 9 510 Ft/db

TRAVALO Refill Atomizer Milano - Deluxe Limited Edition Hot Pink 5ml

Ez a Travalo újratölthető parfüm porlasztó még kifinomultabb és exkluzívabb designt kapott mint valaha. Funkcióját és a luxus, limitált kiadás eleganciáját minden nő értékelni fogja. A retro kinézethez prémium minőségű anyagok társulnak - polírozott fém burkolat és színes műbőr. 

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus Limited Edition
  • Retro design és a tökéletes kivitelezés
  • Polírozott fém burkolat bevonva színes műbőrrel
  • Vidd magaddal parfümödet mindenhová - stílusosan!

Legyen kéznél mindig

A TRAVALO újratölthető parfüm porlasztó lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümöd mindig veled legyen anélkül, hogy túl sok helyet foglalna az a táskádban. Az üvegcsét egyszerűen feltöltheted kedvenc illatoddal. Miután parfümöd fújókáját eltávolítottad, illeszd oda a Travalot a nyíláshoz. Nyomd meg néhányszor, majd mikor feltöltődött távolítsd el a Travalot. Legyen kéznél minden pillanatban kedvenc parfümöd, hogy fel tudd magadat frissíteni. 

Kód:  KPFH697-d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  619098001105

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05