Oldal frissítése

PACO RABANNE Invictus EdT

100 ml
4,8 42 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
29 590 Ft

PACO RABANNE Invictus EdT

A Paco Rabanne Invictus parfüm egy érzékenyen friss, sportos illat, amely energiát, dinamikát, tisztaságot és a férfias erőt testesíti meg. Az Invictus egy latin kifejezés, amely legyőzhetetlent jelent. A különleges üveg egy trófeát formál, amely a győzelem serlegét szimbolizálja. Az Invictus pezsgő, energikus illata friss gyümölcsök, virágok és fűszerek egyéni keveréke.
A keserű grapefruit lazán elegyedik a naranccsal és az édes mandarinnal. A tisztaság és az egyszerűség erősíti ezt az illatot. A fejillat jázminja a győzelemmel keveredik, amikor összeér az utánozhatatlan babérlevél tónusával. Az erős alapillat borostyánból és pacsuliból készült, fás hangokkal és tölgymohával. Ez a nagyszerű illat azoknak a nyertes férfiaknak készült, akik nem rejtik véka alá maszkulin energiáikat. Burkolózz be ebbe az egyedülálló illatfelhőbe, és válj újra győztessé! 
Összetétel:
Fejillat: grapefruit, mandarin, narancs, vizes jegyek
Szívillat: jázmin, babérlevél
Alapillat: ámbra, pacsuli, guajakfa, tölgymoha
Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Jázmin, Narancs
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH356a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668515660

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15