Oldal frissítése

JK BOX SP-304/A25/N

5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

JK BOX SP-304/A25/N

Ebben a luxuskivitelű, minőségi ékszerdobozban biztonságosan tárolhatod ékszereidet! Szintetikus kígyóbőr borítja, amelynek a stílusos fekete szín biztosít luxuskinézetet. 
Az ékszerdoboz három szintes, így rengeteg helyet biztosít az ékszereknek és kiegészítőknek. A különböző szinteken elég hely van az összes gyűrűd, fülbevalód, karkötőd, nyakláncod, brossod számára. Az ékszerdoboz belsejét lágy bársony borítja. A doboz kinézetét az ezüst zár még ragyogóbbá teszi. 

praktikus, szintén szintetikus kígyóbőrből készült fogantyúnak köszönhetően kényelmesen megfoghatod a dobozt, ráadásul utazáshoz is könnyedén magaddal viheted. 

Egy ilyen ékszerdoboz minden hölgynek jól jöhet, akik rendszerezni szeretnék ékszereiket. 

Legfontosabb jellemzői

  • kígyóbőr utánzat
  • praktikus
  • tágas
  • elegáns fekete színben

Paraméterek

Anyag

Anyag Szintetikus bőr

Méret

Emeletek száma 3
Rekeszek száma 8

Termék típusa

Termék típusa Ékszerdoboz
Kód:  SP4667
Termékszám:  8595594905432
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10