Oldal frissítése

GINO MILANO MWF14-028A

-40%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
23 090 Ft
13 890 Ft
10 940 Ft áfa nélkül

A GINO MILANO luxus ajándék szett minden elegáns és modern nőnek alkalmas, akik tökélyre szeretnék vinni öltözködésüket! Úgy tervezték, hogy a lányok és asszonyok minden korosztálya minden nap használhassa. A szett nagyon finom és elegáns benyomást kelt, és minden bizonnyal nem egy hölgyet ejt rabul. Szerezd be anyádnak, feleségednek, nővérednek vagy lányodnak, mint eredeti ajándékot, amely örömet okoz!

Legfontosabb jellemzői

  • Luxus női karóra designer karkötőkkel
  • Analóg karóra ásványi üveggel
  • Ideális ajándék minden asszony és lány számára
  • Precíz kivitelezés
  • Kiváló minőségű termék

A színárnyalatok összhangja

A szett női karórát tartalmaz, amelyet tökéletesen kiegészítenek az elbájoló karkötők. Az óra és a karkötők színben harmonizálnak, ennek köszönhetően vonzanak magukra sok figyelmet. Hagyd magad elragadtatni az olasz divat által és vedd meg magadnak és a hozzád közel állóknak ezt az egyedi órát! 

Precíz kidolgozás

Az órának rugós fém szíja van, ezáltal illeszkedik a kezed méretéhez. A díszesen kidolgozott számlapot tartós ásványi üveg borítja, és védi az órát a kisebb ütődésektől. Ez a kör alakú analóg óra finomságot és előkelő megjelenést kölcsönöz. A precíz kivitelezést és a modern design-t biztosan minden nő értékeli.

Tökéletes ajándék

Az óra és a karkötők díszdobozban vannak, amit teljesen ingyen kapsz. Ez a szett csodálatos ajándék akár születésnapra, akár tanulmányi eredmény elérése alkalmából, névnapra, diplomaosztásra, Karácsonyra vagy csak szeretetből. Ne feledkezz meg a gyengébbik nemről, és add neki ezt a csodálatos ajándékot, ami emlékezteti a nőt arra, hogy szereted!

4,4
3 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés
Idő kijelző Analog
Funkció Női
Az óra funkciói Stopper
Üveg Ásványi
Anyag Fém
Szín Gold
Anyag Fém
Szín Gold
Funkció Dátum, Stopper
Anyag Általános fém (bizsu)
Szín Arany
Kód:  KHO8795
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  MWF14-028A
Linkek: Gyártó honlapja: