Oldal frissítése

FERRARI Scuderia Black EdT 125 ml

4,8 84 értékelés
8 790 Ft

FERRARI Scuderia Black EdT 125 ml


A Ferrari Scuderia Black (eredetileg Ferrari Black Line) kölnivíz eredeti férfi illat, ami irritálja az érzékeit és felkelti Önben az érzést, hogy egy rettenthetetlen Ferrari sofőrje. Ez az illat stimulál és tökéletesen kapcsolódik az adrenalin szempontokhoz. Erős és öntudatos férfiakhoz illik, akik izgalmat és határtalan szórakozást keresnek.

A lédús alma friss lime-mal és érzéki szilva illattal kellemesen keveredik a meleg fűszerekkel, kardamonnal, aromás fahéjjal és a jázmin virágos tónusai a rózsákkal. Az illat erős alapját az amyris fa képezi a cédrussal, a vanília érzéki illatával és a pézsmával. A legtöbb nőt azok a férfiak vonzzák, akik erősek, férfiasak és eléggé magabiztosak. Öltse magára a mámorító illatot, és élvezze a hölgyek jól megérdemelt csodálatát és a figyelmét!


Összetétel:
Szív: meleg fűszerek, kardamon, fahéj, jázmin, rózsa
Fej: lime, bergamott, alma, szilva
Bázis: amyris fa, cédrus, vanília, pézsma
Tartalom:
125 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Jázmin, Rózsa, Fahéj, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPFH351a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002135046443

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15