Oldal frissítése

DAVID BECKHAM Intimately Beckham EdT 75 ml

4,6 292 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 75 ml
4 890 Ft

DAVID BECKHAM Intimately Beckham EdT 75 ml

Egy igazán férfias illat, amely elvarázsolja a nőket!

Intimitás és luxus

David Beckham intenzíven férfias Eau de Toilette illata egy modern, fás fűszeres illat férfiak számára. Az illat egyelegáns, könnyen kézbe fogható üvegcsébe került, aminek alján egy jellegzetes gyémántforma található. Az üvegben lévő borostyán színű esszencia tüzes és érzéki illatú. Az Intimately Beckham az intimitás és a luxus megtestesülése. Ajánlott a modern és magabiztos férfiak számára, akik értékelik az eredetiséget.


Érzékiség férfiak számára

Ennek az illatnak a kellemes összetétele a grapefruit keserű tónusait rejti, amelyek a kardamom és a bergamott különleges tónusaival keverednek. A szerecsendió az ánizs illatával csábítóan keveredik a szerény ibolyáéval. Azérzéki és férfias illat alapját a vanília, a fűszeres pézsma és a meleg szantálfa akkordja alkotja. Az a férfi, aki ezt a parfümöt viselimagánenergikus és érzéki, küzd a céljaiért, de mindig megadja magát a szerelem és a szelíd csábítás erejének.


Összetétel:
Fej: grapefruit, kardamom, bergamott
Szív: szerecsendió, ánizs, ibolya
Alap: vanília, pézsma, szantálfa


Űrtartalom:
75 ml


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Ibolya, Vanília
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFA487
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012874248872

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10