Oldal frissítése

CALVIN KLEIN CK Be EdT 200 ml

4,5 71 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml 200 ml
11 390 Ft

CALVIN KLEIN CK Be EdT 200 ml

 

Ennek az intim illatnak a frissességét az érzéki fehér pézsma kivételes kombinációja adja. A CK Be parfüm éppolyan különleges, akár a viselője. A CK Be (illat)világában az egyediség és az önkifejezés szabadsága elengedhetetlen fontossággal bír.  Viselője mindig a kihívások elébe megy, a kockázatokat, a járatlan utakat keresi, vagyis mindent, amit még nem volt alkalma átélni. A CK Be az a kihívás, amit hibáink elismerése, és saját személyiségünk megismerése jelent. Mindig a saját útját járja. Önálló, szabad gondolatokra és cselekvésre ösztönöz , hogy teljességében éljük meg az életet, és szeressük annak kiszámíthatatlanságát. Ez az illat arra bátorít minket, hogy becsukjuk a szemünket, kinyissuk a lelkünket , és kezdjünk el álmodozni.

CK BE. Az intim illat.

Fejjegy: zöld tónusok, levandula, mandarin, menta, boróka, bergamott

Alapjegy: magnólia, orchidea, barack, jázmin, frézia, fű

Szívjegy: vanília, szantálfa, Opoponax, borostyán, pézsma, cédrus

 

 

 

 

 

 

 

Ez a meghitt illat a frissesség érzéki fehér pézsmával való kivételes összekapcsolásának köszönhetően vonzó. A CK Be ugyanúgy kitűnik, mint a személy, aki ezt az illatot használja. A CK Be olyan világban él, ahol fontos az individualizmus és a szólásszabadság. A CK Be emellett kihívás a kockázatvállalásra és annak megtételére, amit korábban az ember még soha nem élt át. A CK Be egy kihívás a hibák beismerésére és segít azonosítani a személyiségünket. A CK Be távolodik a fő irányvonaltól, hogy megtalálja a saját elveit. Arra ösztönöz bennünket, hogy szabadon gondolkozzunk és szabadon cselekedjünk, hogy éljünk teljes életet és legyünk kiszámíthatatlanok. Ez az illat arra bátorít minket, hogy csukjuk be a szemünket, nyissuk meg a lelkünket és kezdjünk álmodozni.
Intim illat
Fej: friss bergamott, borókabogyó, mandarin, menta, levendula
Bázis: két új pézsma
Szív: finom fűszerek friss keveréke, különösen a magnólia finom virágos melegével, őszibarack

Figyelmeztetés: a gyártó a dobozt nem csomagolja celofánba
Tartalom 200 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFA284
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0088300104437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20