Oldal frissítése

TREND RED BLACK 13

TREND RED BLACK 13

Dísztárcsák TREND RED BLACK a lemez mérete 13 ". A szemhéjak, amelyek kiváló minőségű ABS anyagból, azzal jellemezve keménység, rugalmasság, ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai hatások. Célja, a legtöbb acél felni. A telepítés egyszerűen - nincs szükség szerszámokra. A termék megfelel ATEST 8SD. A csomag tartalma 4 db fedő.

anyaga:
Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS rövidítés) egy amorf, hőre lágyuló ipari kopolimer, amely ellenáll a mechanikai sérülésektől. Kemény, kemény, attól függően, hogy milyen ellenálló alacsony és a magas hőmérséklet, az alacsony nedvszívó, ártalmatlan. Ellenáll a savaknak, lúgoknak, szénhidrogének, olajok és zsírok.

Kód:  AUPR4100
Termékszám:  6VTRENDRB13
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10