Oldal frissítése

TREGREN thai gyógynövény készlet

TREGREN thai gyógynövény készlet

A finn Tregren cég ültetvénytablettákat kínál egyszerű módon, hogy otthonodban könnyen és hatékonyan termeszthesd saját gyógynövényeidet. A Tregren Thai gyógynövények csomag  6 kapszulát tartalmaz szubsztráttal és 6 féle gyógynövénymagot tartalmaz a thai konyhához (menta, koriander, metélőhagyma, citrom bazsalikom, édes bazsalikom és bazsalikom Siam Queen). A gyógynövények ilyen kombinációjával egy praktikus csomagban könnyen elkészítheted az ízletes thai ételeket friss fűszernövényekkel. A szubsztrát kapszulát vízbe helyezzük, és néhány perc alatt felszívódik a nagyításhoz. Csak a kapszulát kell elültetned, és várhatod a házi készítésű friss fűszernövényeket. A növekedés a leggyorsabb a Tregren okos edényében - a gyógynövényeket 3–8 héten belül betakaríthatja. A fel nem használt magkapszula sok évig használható marad, csak tedd vízbe.

A TREGREN thai gyógynövények főbb jellemzői

  • Kapszula szubsztrátummal és magvakkal az otthoni növénytermesztéshez
  • 6féle gyógynövényt termeszthetsz - menta, koriander, metélőhagyma, citrom bazsalikom, édes bazsalikom és édes bazsalikom Siam Queen
  • Könnyű és hatékony hozzáférés a biogazdálkodáshoz
  • A gyógynövényeket 3-8 hét alatt lehet betakarítani, ha intelligens Tregren cserépben termesztik
  • A talajba is ültethető
  • A kapszulák sok éven át használhatók, csak tedd vízbe

Csomag tartalma:
6 × vetőmagok (szubsztrát kapszula)
6 féle mag


Kód:  TREGr14
Termékszám:  SEEDPOD90

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15