Oldal frissítése

TREGREN élelmiszer készlet

TREGREN élelmiszer készlet

A gyümölcsök Tregren tápanyaga egy 8 tasakból álló csomag, amely hidroponikus műtrágyát tartalmaz. A csomagokat induló tápanyagnak nevezik, amelyek segítenek a növények sikeres növekedésének megkezdésében az intelligens Tregren edényben. A zsákok ideális adagot tartalmaznak a növények megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges tápanyagokból. Ez a készlet kifejezetten a Tregren edényben termesztett paradicsomhoz, chili paprikához és eperhez készült. Egy műtrágya adagot (T12 2 adag esetén) kell hozzáadni abban az időben, amikor az intelligens edényben a vizet cseréled, azaz 3-4 hetente. A műtrágyát a Kekkilä fejlesztette ki, és káliumot, nitrogént, foszfort, ásványokat és adalékokat tartalmaz.

A TREGREN gyümölcs tápanyagok főbb jellemzői

  • A növekedés és a növény megfelelő fejlődésének elősegítéséhez szükséges tápanyagokat tartalmazó táskák
  • Úgy tervezték, hogy az intelligens Tregren edényben termesztett paradicsomra, chilira, paprikára és szamócára szolgáljanak
  • Hidroponikus műtrágya tasakokban, optimális tápanyag-adaggal
  • A Tregren műtrágya káliumot, nitrogént, foszfort, ásványokat és adalékanyagokat tartalmaz

Csomag tartalma:
8 zsák tápanyaggal


Kód:  TREGr16
Termékszám:  B3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20