Oldal frissítése

Transformers RID Wildbreak

Kiegészítők a termékhez

Transformers RID Wildbreak

Gyermeked nagy Transformers rajongó? Tedd boldoggá és ajándékozd meg az egyik ismert karakterrel. A robot figura pillanatok alatt autóvá alakítható, majd pár mozdulattal újra robottá alakítható. A Transformers figura nem toxikus, biztonságos anyagból készült és gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott. A gyermekek ebben a életkorban maguk autóvá tudják alakítani ezt a játékot, amikor csak szükségük van rá. A Transformers figura segítségével a gyermekek sok, hihetetlen kalandot élhetnek át, akár filmbeli jelenetek, akár a saját maguk által kitalált történetek alapján.

A Transformers RID Wildbreak figura főbb jellemzői

  • A Transformers figura mérete 22 cm
  • A robotot könnyű autóvá változtatni és vissza
  • A népszerű Transformers film karaktere
  • Wildbreak változat
  • Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott

Transformers RID figura - 2 az 1-ben játék

A Transformers figurák azonnal lekötik a gyermekeket, különösen azokat, akik jól ismerik a filmet. És ez nem csak egy statikus figura. Ugyanolyan jellemzőik vannak, mint a névrokonaiknak a TV képernyőjén. A figurák néhány lépésben robotból autóvá, repülővé - vadászgéppé vagy teherautóvá alakíthatók. Ez attól függ, hogy a gyerekek a kaland döntő pillanatában hogyan döntenek, robottal folytatják vagy átalakítják a robotot valamilyen közlekedési eszközzé. A játéklehetőségek száma nagy, és csak a gyerekeken múlik, milyen messzire repíti őket a fantáziájuk.  

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0484d
Termékszám:  ASRT5010993350605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05