Oldal frissítése

Transformers RID Op & StrongArm Combinator

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Transformers RID Op & StrongArm Combinator

Mi történik, ha csatlakozol a következő Transformers Figurákhoz: Robotok álcában? Optimus Prime és Strongarmból egy emeletes Primestrongot alkothatsz.  Mindegyik robotfigura sportautóvá alakítható három egyszerű lépésben. A Crash Combiner termékcsalád tagjai egymással is kombinálhatók. Fiúk számára ajánlott 6 éves kortól, akik élvezni szeretnék a végtelen alkotás örömét a Transformerek világában.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i  2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek valamint a cseh jogrendszer vonatkozó törvényi előírásainak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is található a csomagolásban.

Legfontosabb jellemzők

  • Két figura - Optimus Prime / StrongArm
  • Primestrong robottá alakítható
  • Robotból sportautóvá alakítható
  • Gyönyörű kivitelezés
  • A Transformers film alapján készült

Méret:
22 cm

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0484b
Termékszám:  ASRT5010993350605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15