Oldal frissítése

Transformers Deluxe Steelbane

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Transformers Deluxe Steelbane

Gyermeked a Transformers filmek nagy rajongója? Akkor tedd Őt boldoggá a népszerű karakterek egyikével. A robot figura percek alatt átalakítható autóvá és vissza egy pár egyszerű, nagyon gyors lépésben. A Transformers figura rendkívül biztonságos anyagból készült, és ideális gyermekeknek 8 éves kortól. A gyerekek ebben a korban már képesek átalakítani az alkatrészeket autóvá, ha szeretnék. A Transformerekkel, a gyerkőcök sok hihetetlen kalandot élhetnek át, utánozva a filmeket vagy kitalálva a saját történetüket.

A Transformers Deluxe Autobot Steelbane figura főbb jellemzői

  • A Transformers figura magassága 21 cm
  • Könnyedén átalakítható autóvá és vissza
  • A figura a méltán híres Transformers filmek alapján készült
  • Autobot Steelbane
  • Deluxe Edition kifinomult részletekkel
  • Ideális gyermekeknek 8 éves kortól

Transformers Deluxe figura - 2 az 1-ben játék

A filmből jól ismert Transformers figurák mozgathatói részeikkel nagy örömet okoznak a gyerekeknek. A figurák ugyanolyan jellemzőkkel rendelkezik, mint filmbeli névrokonaik. A figurák egy pár lépésben autókká, repülőgépekké és kamionokká alakítható. A gyerekektől függ, hogy játék közben meghagyják a figurát robotnak vagy átalakítják közlekedési eszköznek. A játék sololdalúan használható, a határokat csak a gyermekek fantáziája szabja meg.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0472h
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05