Oldal frissítése

Tractive DOG XL

4,3 7 értékelés
26 590 Ft

Tractive DOG XL

Nyomon követheted kutyád tartózkodási helyét és tevékenységét

A Tractive DOG XL GPS-helymeghatározó segítségével mindig tudni fogod, hogy hol van a kutyád, és információt kaphatsz az aktivitásáról és alvásáról is. A készülék hatótávolsága korlátlan. A Tractive DOG XL beépített akkumulátorral rendelkezik, amely 21 napos üzemidővel rendelkezik. A kutyák GPS helymeghatározójának megfelelő működéséhez 5 EUR/hó* előfizetésre van szükség. A Tractive DOG XL beépített SIM kártyával rendelkezik, amelyhez előfizetést választhatsz (havi, 1 éves, 2 éves vagy 5 éves), és nemcsak Európában, hanem világszerte* is élvezheted a lefedettséget.

*Ár 2 éves előfizetéssel és egyszeri befizetéssel. Az árak változhatnak. A díj a választott tarifától függ.

A Tractive DOG XL GPS nyomkövető legfontosabb jellemzői

  • GPS helymeghatározó 18 kg-nál nehezebb kutyák számára
  • Ingyenes alkalmazás Androidra, iPhone-ra
  • Akár 21 nap akkumulátor élettartam az energiatakarékos zónákkal
  • Teljes feltöltés kevesebb mint 5 óra alatt
  • Kompakt méretek: 89 × 51 × 24 mm
  • Tömege csak 90 g
  • Vízálló, könnyű és ütésálló
  • Biztonságos és korlátozott zónák beállításának lehetősége
  • A kutya aktivitásának és alvásának megfigyelése
  • Az iránytű funkció a GPS-vevő távolságát és irányát mutatja a térképen.

A csomag tartalma:Tractive GPS nyomkövető kutyáknak, nyakörv rögzítő rendszer, töltőkábel, hordtáska, gyors üzembe helyezéshez kezelési útmutató

Állatod helyzetét pontosan nyomon követheted

A nyomkövető GPS műholdas technológiát használ a kutya tartózkodási helyének követésére. Ha szem elől veszíted a kutyádat, az alkalmazásban ellenőrizheted az aktuális tartózkodási helyét. A helymeghatározási előzményeket is megtekintheted, és megtudhatod, hogy hol kóborolt egész nap, és melyek a kedvenc helyei. Az alkalmazásban virtuális kerítést állíthatsz fel a biztonságos és korlátozott zónák beállításához. Amint kutyád elhagyja az általad beállított zónák egyikét, a Tractive DOG XL GPS helymeghatározón keresztül értesítést kapsz az alkalmazásban.

A Tractive DOG XL lehetővé teszi a tevékenység és az alvásminták nyomon követését

A GPS helymeghatározó nemcsak a kutya tartózkodási helyét követi, hanem az aktivitását is rögzíti, hogy számszerű fittségi pontszámot (0-100) kaphass. A Tractive DOG XL figyeli az alvási időt is, és értékeli az alvási mintákat (nappali alvás, éjszakai alvás, pihenés). Az alkalmazásban célokat állíthatsz be a kutyád számára, nyomon követheted a fejlődését és összehasonlíthatod másokkal.

Kompakt és tartós kialakítás, hosszú akkumulátor-élettartam

A Tractive DOG XL 100%-ban vízálló, könnyű és ütésálló. A GPS-helymeghatározó 18 kg-nál nagyobb súlyú kutyák számára alkalmas. A készüléket beépített akkumulátor táplálja, amely az energiatakarékos zónának köszönhetően 21 napos üzemidővel rendelkezik.

Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák

Vezeték nélküli technológiák A-GPS

Használat

Rendeltetés Állatoknak
Kompatibilitás Android, iOS, Windows
Szolgáltatási díj IGEN

Akkumulátor és töltés

Üzemidő 21 nap
Töltési idő 2 óra
Kód:  Tra23_02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TRDOG4XLGR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20