Oldal frissítése

TrackR pixel kék

TrackR pixel kék

Te is azok közé tartozol, aki folyamatosan a kulcsokat, mobiltelefont vagy más tárgyakat keresel? A megoldás egy intelligens Blue TrackR Pixel Bluetooth chip. Ennek a lokalizációs chipnek köszönhetően már nem kell sokáig keresned a személyes tárgyakat. A klasszikus érmeméretű chipet elhelyezheted pénztárcába, vagy a billentyűzethez is csatolhatod, Ezután telepítheted az ingyenes alkalmazást a mobiltelefonodra vagy táblagépedre (iOS vagy Android). És ha nem találsz olyan tárgyat, amely rendelkezik a TrackR Pixel készülékkel, egyszerűen használd ezt az alkalmazást egy 90 dB-es riasztás aktiválásához, amely fel van szerelve az érzékelővel. Éjjel keresés közben nagy segítséget nyújt majd a LED világítás is.

A TrackR Pixel Blue Bluetooth helymeghatározó chip legfontosabb jellemzői

  • Ingyenes keresési alkalmazások iOS és Android telefonokhoz és táblagépekhez
  • Érzékelő távolságmérése és távoli piezo hangszóró aktiválása
  • Tekintsd meg az érzékelő aktuális vagy utolsó ismert helyzetét a térképen
  • Értesítés az érzékelő csatlakoztatásának elvesztéséről állítható távolságban
  • Az érzékelők megosztása több felhasználó és a közösségi keresés az elveszett elemek között
  • Alkalmas állatoknak is

A chip akkumulátorának élettartama akár egy év is lehet

A TrackR Pixel fordított módon is működik – ha elveszíted a telefonod. Csak nyomd meg a gombot az érzékelőn, és a telefon azonnal csengeni fog, még csendes üzemmódban is. Az érzékelő hatótávolsága legfeljebb 33 méter. Ha a keresett elem a Bluetooth elérhetőségének közelében van, az alkalmazás megjeleníti az utolsó ismert chip helyet a térképen. Azt is megmutatja, hogy távolodsz-e, vagy közelebb lépsz a chiphez. A chipen belül egy cserélhető CR2016 akkumulátor található, amely akár egy évig is működik. A fennmaradó akkumulátor kapacitás megjelenik a mobilalkalmazásban.

A TrackR Pixel a kedvenced lesz

Az alkalmazásban is beállíthatsz egy távolsági határt, ami azt jelenti, hogy ezen a távolságon (a telefon és az érzékelő között) azonnali hang- és vizuális értesítés jelenik meg a mobiltelefonon. A kulcsok vagy a tárca nélkül már nem mehetsz el otthonról. Az eszköz praktikus lehetőséget kínál arra is, hogy ó figyelemmel kísérd a kutyád. Könnyen megoszthatod barátaival, családjával vagy bármely más felhasználóval is.

Bár a Bluetooth funkció korlátozottnak tűnhet a tartománya miatt, a Crowd Locate Network regisztrálása miatt szinte a világ minden táján kiterjesztheted a chip elérhetőségét. Minden regisztrált felhasználó futtat egy alkalmazást a háttérben, amely a közelben található egyes chipek egyedi azonosítóját regisztrálja és elküldi a felhőbe. Ezután a chip GPS-pozíciója közvetlenül a TrackR Pixel tulajdonosához kerül.


További információ:
Elemtípus:
CR2016
körülbelül 1 évig tart
Bluetooth verzió:
Low Energy 4,0
elérheti a 33 métert
Hangszóró zaj:
90 dB

Anyag:
műanyag
Átmérő:
26,2 mm
Vastagság:
5,6 mm
Csomag tartalma:
TrackR pixel
3M ragasztószalag és kábel

Kód:  TRACc002
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  TT-Tp1PkBuRetEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10