Oldal frissítése

TrackR bravo Set 3 pack

TrackR bravo Set 3 pack

A 33 m hatótávolságú Bluetooth érzékelővel felszerelt TrackR bravo helymeghatározó chipnek köszönhetően soha többé nem kell felforgatnia otthonát elveszett mobilja, kulcsa vagy pénztárcája miatt, hogy megtalálja sok otthon használt dolog között. A helymeghatározó chip nem nagyobb egy hagyományos pénzérménél, így könnyen elteheti pénztárcájába vagy kulcscsomójára erősítheti. Akár házi kedvence nyakörvének is része lehet. A chippel való kommunikációra ingyenes Android és iOS alkalmazás szolgál. Ez megbízhatóan navigálja Önt a chip felé, valamint lehetőség nyújt a chipbe épített hangszóró aktiválására. Ezen túlmenően képes rácsörögni az elveszett mobiltelefonra akkor is, ha az néma üzemmódban van. A csomagban három darab chip található 3 különböző színben.

A TrackR bravo helymeghatározó chip legfőbb jellemzői

  • Pénzérményi mérete miatt könnyen elteheti pénztárcájába vagy kulcscsomójára erősítheti
  • Bluetooth érzékelő 33 m hatótávolsággal
  • Beépített hangszóró elegendő hangerősséggel
  • A TrackR bravo chip ingyenes Android és iOS alkalmazás segítségével vezérelhető
  • Az elveszett mobiltelefon néma üzemmódban is megcsörgethető
  • A TrackR bravo helymeghatározó chipet hosszú élettartamú elemekkel szerelték fel (akár 1 év)
  • Az előre megadott távolság jelzése megelőzi a dolgok otthon felejtését
  • A kulcstartó része a csomagolásnak
  • Családi megosztás funkció a közösen használt tárgyaknak

A chip összekapcsolható az elveszett tárgyak online adatbázisával 

Az alkalmazás lehetőségei nem merülnek ki a TrackR bravo chippel való kommunikációban és az elveszett tárgyak keresésében a háztartásán belül. Támogatja ugyanis a Crowd Locate Network közösségi kereső hálózathoz való csatlakozást, amely a többi felhasználónak köszönhetően segít a TrackR bravo chippel felszerelt tárgyak megtalálásában gyakorlatilag az egész világon. Ne féljen a tolvajoktól! A TrackR bravo chippel bárhol megtalálja hiányzó személyes tárgyait és értékeit.

Kód:  TRACb002
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  TT-TB0013PKBLKBLURGWRS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15