Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

TP-Link UE300 USB 3.0 Foldable Gigabit Ethernet Adapter

4,8 35 értékelés
6 690 Ft

TP-Link UE300 USB 3.0 Foldable Gigabit Ethernet Adapter

A gigabites sebességű külső hálózati kártya ideális kiegészítője bármely asztali vagy hordozható számítógépnek, amelynél szempont a maximális sebességű adatátvitel a hálózaton keresztül. Az eszköz tetszetős formájú fehér burkolatban kapott helyet, mobilitását USB 3.0 csatolófelület biztosítja.

Az RJ45 hálózati csatlakozóval ellátott eszköz kompatibilis a korábbi USB verziókkal, így minden USB 2.0 és 1.1 termékhez csatlakoztatható. Microsoft Windows operációs rendszerrel használva nem igényel külön telepítést; Mac OS X használata esetén külső illesztőprogramot kell letölteni és telepíteni.

 

Paraméterek

Típus

Kártya típusa Külső
Csatlakozás típusa LAN

LAN paraméterek

LAN csatlakozók száma 1 ×

Tulajdonságok

Male csatlakozók USB-A
Csatlakozó RJ-45
Kód:  TP651m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15