Oldal frissítése

TP-LINK TL-WR842N

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-WR842N

Főbb jellemzői:

  • A 300 Mbit/s vezeték nélküli MIMO technológiával lehetővé teszi a Wireless N vezeték nélküli hálózati minőség használatát
  • A Guest Network Access biztonságos Wi-Fi-hozzáférést biztosít az otthoni vagy irodai hálózatot megosztó vendégek számára.
  • Legfeljebb 5 VPN-alagút távoli VPN-kapcsolatokhoz.
  • Többfunkciós USB 2.0 port vezeték nélküli nyomtatáshoz és FTP szerverhez.
  • Beépített médiaszerver a Windows Media Player, a PS3 vagy az Xbox 360 számára a zenék, videók és fényképek megosztásához.

Egy praktikus vezeték nélküli AP, amely kliens módban is futtatható

A TL-WR842ND többfunkciós 300Mbit/s N-line router nagy sávszélességet biztosít a HD video streaming, az online játékok, a Skype hívások vagy a gyors fájlátvitel megszakítás nélkül történő átvitele érdekében. Az FTP-kiszolgálóval ez az útválasztó számos olyan alkalmazást kínál, mint például személyes adatok otthoni letöltése vagy fájlok merevlemezére való mentése otthon. Ráadásul vezeték nélküli hálózati nyomtatómegosztó funkcióval is rendelkezik, amely szabaddá és rugalmasabbá teszi a nyomtatást otthon vagy az irodában. Ezen túlmenően, számos SSID egyszerű vezeték nélküli hálózati szétválasztást biztosít az adatbiztonság és a VPN-alagutak biztosításához, így biztosítva a biztonságos helyszínről való összeköttetést.

300Mbit / s vezeték nélküli sebesség

300Mbit/s vezeték nélküli sebesség

Az akár 300 Mbit/s átviteli sebességgel a TL-WR842ND gyors és folyamatos vezeték nélküli lefedettséget biztosít otthoni és irodai hálózatok számára.

Virtuális magánhálózat (VPN)

Az IPSec alapján a TL-WR842ND router lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 5 IKE (Internet Key Exchange) VPN alagutat állítsanak be.

Virtuális magánhálózat (VPN)

Megosztása USB interfészen keresztül

Megosztás USB interfészen keresztül

A TL-WR842ND router  USB 2.0 konfigurációja lehetővé teszi az USB-meghajtókon vagy az FTP-kiszolgálón tárolt adatok megosztását. A felhasználók zenét, videót és fényképeket is megoszthatnak a médiaszerveren keresztül. Emellett a beépített nyomtatókiszolgálónak köszönhetően az otthoni vagy irodai nyomtatás sokkal rugalmasabb.


Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Interfész

USB funkciók Print Server
Kód:  TP630f3
Termékszám:  TL-WR842N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10