Oldal frissítése

TP-LINK TL-WN821N

4,5 190 értékelés
4 290 Ft

TP-LINK TL-WN821N

USB vezeték nélküli adapter amelyet csatlakoztathat laptophoz vagy akár számító géphez is. Ezzel a készülékkel gyorsan csatlakozhat az internethez mivel IEEE 802.11n szabvánnyal van felszerve. Ez lehetővé teszi akár a 300 Mbit/s  sebességet is, aminek a segítségével hihetetlenül gyorsan szörfözhet a neten, játszhat online, vagy akár filmet is nézhet HD minőségben. QSS gombbal van felszerelve amely magas szintre emeli a biztonságot. így csak ön tud majd felcsatlakozni az internetre, és megvédi önt a nem kívánt látogatóktól a wifi tolvajoktól.



 

Sebesség korlátok nélkül

Az IEE 802.11n szabványt támogató TP-LINK adapter MIMO technólógiával van felszerelve a kiváló sebességű adatok továbbátásásra vezeték nélkül. Ez az eszköz segítségével nem kell szöszmötölnie a kábelekkel, akár kis irodában van vagy csak nincs az otthonába bevezetve az internet ennek a kis eszköznek az együttműködésével az otthonába varázsolhatja az internetet. Még a HD élő videó megosztás vagy az online telefonálás sem okoz problémát neki. Nem is beszélve az online játékról.


Stabil kapcsolat

Fejeltse el a szakadózó internetet, ez a parányi eszköz  CCA (Clear Channel Assessment) techonológiával van feszrelve amellyel mindegy hogy hol tartózkodik mindig maximális lesz a jel erőssége és nem szűnik meg az internet és zavartalanul élvezheti a legstabilabb és gyors átvitelt. 


Biztonságos kapcsolat


Biztonságos a hálózat egy egyszerű módon. Támogatja a WPS-t (Wi-Fi Protected Setup) amely lehetővé teszi, hogy szinte azonnal csatlakozhasson a hálózathoz, melyhez csupán egy gomb megnyomása a szükséges tennivaló hála a QSS-nek. WPA2 titkosítással van ellátva amely sokkal jobb titkosítást nyújt az elődjeinél, mint a például a WEP. Annak ellenére hogy ez az eszköz ilyen magas szintű biztonságot nyújt, mégsem szükséges a jelszavak megjegyszése sem.


Könnyű telepítés

A telepítő lemezét bele kell helyezni a gépbe majd követni kell a magyar nyelvű utasítást amely megjelenik. Lépésről lépésre megadja az adatait és a jelszavát amelyet a készülék megjegyez. Ez az eszköz leegyszerűsíti a hálózat bevezetsét mivel vele nem kell órákig agonizálni azon hogy hogyan kell beállítani az adaptert.



Műszaki adatok:
Támogatott szabványok:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11 g
IEEE 802.11b
Access Method:
CSMA / CA ACK
Felület:
USB 2.0
Frekvencia tartomány:
2,4-2,4835 GHz
Támogatott Moduláció:
OFDM, CCK, 16-QAM, 64-QAM
Támogatott titkosítási:
64/128/152 bit WEP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK (TKIP / AES)
Tanúsítvány:
CE, FCC
Támogatott operációs rendszerek:
Windows 2000 / XP
Üzemi hőmérséklet:
0-40 ° C
Tárolási hőmérséklet:
-40 - 70 ° C
Relatív páratartalom:
10-90 ° C-on
Tárolási páratartalom:
5-95 ° C-on
Méretek:
93,5 x 26 x 11 mm

Paraméterek

Típus

Csatlakozás típusa WiFi

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
WiFi verzió WiFi 4

Tulajdonságok

Antenna típusa Integrált
Kód:  TP613
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-WN821N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20