Oldal frissítése

TP-LINK TL-WN722N

4,6 974 értékelés
4 290 Ft

TP-LINK TL-WN722N

A levehető antennával rendelkező vezeték nélküli adapter csatlakoztatja az USB-porton keresztül az asztali vagy hordozható számítógépedet az otthoni Internet hálózathoz a gyors IEEE 802.11n szabvány sgeítségével. Ez lehetővé teszi számodra, hogy fájlokat továbbíts 150 Mbit / s sebességgel, amit minden bizonnyal értékelni fognak az online játékok játékosai, valamint a kiváló minőségű HD videók szerelmesei. Ezeket leszedheted a számítógépedről, és átküldheted például egy játékkonzolra vagy egy média centerre a nappalidban. Ugyanilyen fontos a kapcsolat biztonsága, és ezért az adapter el van ellátva egy QSS gombbal, hogy gyorsan létrehozhass egy olyan vezeték nélküli hálózatot, amely biztonságos a kívülről jövő jogosulatlan behatolásokkal szemben.


TP-LINK TL-WN722N

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Nagy távolság, sebesség

Az IEEE 802.11n szabvány által támogatott TP-LINK adapter biztosítja a kiváló adattovábbítási képességeket, veszteség nélkül, nagy távolságra, a kis irodában vagy egy nagyszobában lévő akadályok ellenére is. Még az acélból és betonszerkezetekből lévő épületekben is. Minden igényes művelet, mint a HD videó átküldés vagy a VoIP telefonálás, megoldható probléma nélkül még nagyobb távolságból sem. Ezt az előnyt is értékelik az online játékok játékosai.


Stabil kapcsolat

Felejtsd el a csatorna-problémák miatti jelveszteséget! A CCA (Clear Channel Assessment) technológia automatikusan megakadályozza ezt a zavar-lehetőséget, és te pedig élvezheted a zavartalan, stabil és gyors átvitelt anélkül, hogy be kellene avatkoznod a hálózati problémák miatt.

TP-LINK TL-WN722N

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


biztonságos kapcsolat

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Biztonságos kapcsolat

Biztosítsd a hálózatodat egy egyszerű módon! A WPS (Wi-Fi Protected Setup) lehetővé teszi számodra, hogy szinte azonnal beállíts egy biztonságos hálózatot a QSS gomb megnyomásával. A WPA2 titkosítással létrehozott biztonság sokkal magasabb szintű biztonságot nyújt, mint az egyszerűbb WEP titkosítással. Amellett, hogy előnyös a gyors biztonság megteremtése, nincs szükség arra sem, hogy jelszavakat megjegyezz.


Műszaki adatok:

Támogatott szabványok:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11 g
IEEE 802.11b

Átviteli sebesség:
11n: akár 150 Mb / s
11g akár 54 Mb / s
11b: akár 11 Mb / s

Frekvencia-tartomány:
2,4-2,4835 GHz

Vezeték-nélküli átviteli teljesítmény:
20 dBm (MAX. EIRP)

Támogatott Modulációk:
OFDM, CCK, 16-QAM, 64-QAM

Támogatott üzemmódok:
Ad-Hoc
infrastruktúra

Biztonság:

64 bit, 128-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK (TKIP / AES), szűrő MAC

Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7 32/64 bit, Windows XP 32/64 bit, Windows 2000

Interface:
USB 2.0

Tanúsítványok:
CE, FCC

Üzemi hőmérséklet:
0 ° C ~ 40 ° C

Méretek:
93,5 x 26 x 11 mm


Paraméterek

Típus

Kártya típusa Külső
Csatlakozás típusa WiFi

Wi-Fi paraméterei

WiFi WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
WiFi verzió WiFi 4

Tulajdonságok

Male csatlakozók USB-A
Antenna típusa Levehető
Funkció WPS
Kód:  TP612c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-WN722N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15