Oldal frissítése

TP-Link TL-SG2008P, Omada SDN

5 4 értékelés
50 890 Ft

TP-Link TL-SG2008P, Omada SDN

TP-Link TL-SG2008P

8 portos TP-Link TL-SG2008P switch

  • 62W kapacitású PoE - 4 darab 802.3at/af kompatibilis PoE+ port összesen 62W-os teljesítménnyel
  • A TP-Link TL-SG2008P switch minden portja gigabites - 4 darab gigabites PoE+ port és 4 darab gigabites PoE nélküli port biztosítja a nagysebességű csatlakozást
  • Omada SDN integráció - Zero-Touch Provisioning (ZTP), központosított felhőkezelés és intelligens felügyelet
  • Központosított kezelés - felhőalapú hozzáféréssel és Omada alkalmazás a maximális kényelem és egyszerű kezelés érdekében
  • Kimagasló  biztonság - IP-MAC-címszűrés, ACL, portbiztonság, DoS-védelem, Storm Control funkció, DHCP Snooping, 802.1X és Radius hitelesítés és még sok más
  • Optimalizált hang- és videóforgalom az alkalmazásokban - L2/L3/L4 QoS és IGMP Snooping

8 portos, gigabites, intelligens  JetStream switch 4 PoE+ porttal

TP-Link TL-SG2008P

A TP-Link TL-SG2008P switch PoE-n keresztül képes biztosítani a tápellátást az olyan eszközök számára, mint az IP-kamerák, a hozzáférési pontok és az IP-telefonok. PoE nélküli vezetékes eszközökkel is használhatod, mert gigabites kapcsolatot is biztosít az olyan eszközök számára, mint a számítógépek, nyomtatók és IPTV-k. Összesen 8 port áll rendelkezésedre, amelyek közül 4 PoE tápellátású, maximum 62 W  kimeneti összteljesítménnyel. Így megspórolhatsz egy tápkábelt és a vezetékek kezelése is egyszerűbb lesz.

TP-Link TL-SG2008P

A switch 4 darab PoE porttal büszkélkedhet

A TP-Link TL-SG2008P switch 4 porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a PoE+ tápellátás (802.3af/at kompatibilis) használatát, így rajtuk keresztül hozzáférési pontot, VoIP telefonokat, nyomtatókat vagy IP kamerákat is üzemeltethetsz. A maximális összteljesítmény 62 W.

TP-Link TL-SG2008P

A TP-Link TL-SG2008P switch érdekes funkciókat kínál

A kiválasztott alkalmazásokhoz a QoS segítségével könnyedén priorizálhatod az adatforgalmat és a funkciókat, hogy a kellemetlen késleltetést a minimumra csökkentsd. A még nagyobb biztonság érdekében a VLAN-ok segítségével a kezelt eszközök logikai alapon LAN-okba csoportosíthatók. Ez enyhíti a hálózat hozzáférhetetlenségét, miközben javítja a biztonságot. A TP-Link TL-SG2008P switch-nek hála a hálózati szabályok létrehozásához és végrehajtásához az ACL-t virtuálisrendszergazdaként is használhatod.

TP-Link TL-SG2008P

Omada SDN - szoftveresen definiált hálózatépítés felhőalapú hozzáféréssel

A TP-Link TL-SG2008P könnyen integrálható az Omada (SDN) rendszerbe, lehetővé téve a hozzáférési pontok, switch-ek és átjárók egységesítését a 100%-ban központosított felhőkezelés érdekében. Az Omada segítségével egyszerű és nagymértékben skálázható hálózatot hozhatsz létre, amelyhez vezeték nélkül és vezetékes úton is könnyű csatlakozni. Ezt elsősorban irodákban, kiskereskedelemben, oktatásban vagy vendéglátásban használják.

TP-Link TL-SG2008P

Egyszerű hálózati menedzsment az Omada segítségével

Használd az ingyenes Omada alkalmazást, és kövesd az alkalmazásban található beállítási utasításokat! Az egész folyamat néhány perc alatt elvégezhető. Az Omada alkalmazáson keresztül ezután egyszerűen kezelheted az ügyfeleket, módosíthatod a beállításokat, vagy nyomon követheted a hálózat állapotát - a telefonod vagy táblagéped segítségével.

TP-Link TL-SG2008P

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók Cloud platform, DHCP snooping, L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 16 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 8 db
10/100/1000Base-T 8

Portok

10/100/1000Base-T 8

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma 8

Méret

Szélesség 209 mm
Magasság 26 mm
Mélység 126 mm
Kód:  TpLNk21t27
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TL-SG2008P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20