Oldal frissítése

TP-Link TL-SG105PE

5 8 értékelés
25 190 Ft

TP-Link TL-SG105PE

Switch TP-Link TL-SG105PE

5 portos, gigabites TP-Link TL-SG1005PE switch

  • 5 darab RJ45 port 10/100/1000Mbps
  • A TP-Link TL-SG105PE négy 802.3af/at PoE+ porttal rendelkezik, portonként akár 30W-os teljesítménnyel (ugyanazon a vezetéken keresztül képes adatot és elektromos áramot továbbítani).
  • Akár 65W-ig támogatja a PoE tápellátást minden porton
  • Hálózati felügyeletet, forgalmi prioritást, VLAN funkciókat és automatikus PoE helyreállítást biztosít
  • Egyszerű plug-and-play hálózati beállítás
  • A webes felhasználói felület és az Easy Smart Configuration Utility egyszerűsíti a TP-Link TL-SG105PE konfigurálását

TP-Link TL-SG1005PE
professzionális, 5 portos switch

A TP-Link switch-et 5 darab gigabites és 4 darab PoE tápellátást támogató portjának köszönhetően több célra is használhatod. A TP-Link TL-SG105PE switch-hez IP-kamerákat, nyomtatókat, VoIP-telefonokat vagy hozzáférési pontokat is csatlakoztathatsz, hogy így erősítsd a hálózat vezeték nélküli WiFi jelét.

Switch TP-Link TL-SG105PE

A switch 4 PoE porttal büszkélkedhet

A TP-Link TL-SG105PE switch 4 olyan porttal rendelkezik, amelyek a PoE tápellátás (802.3af/at kompatibilis) használatát is lehetővé teszik, így rajtuk keresztül hozzáférési pontot, VoIP telefonokat, nyomtatókat vagy IP kamerákat is üzemeltethetsz. A switch minden egyes porton legfeljebb 30 W-os teljesítményt kínál, az összes porton az összteljesítmény pedig nem haladhatja meg a65W-ot.

Switch TP-Link TL-SG105PE

A TP-Link TL-SG105PE switch plug and play megoldást is nyújt

A TP-Link TL-SG105PE switch csatlakoztatása nem igényel különleges szakértelmet. Csak csatlakoztasd az elektromos hálózathoz, egy kábellel kapcsold össze a routerrel, majd csatlakoztasd a kívánt eszközöket - és kész is!

Switch TP-Link TL-SG105PE

A TP-Link TL-SG105PE switch előnyeit minden felhasználó értékelni fogja

A TP-Link switch számos hasznos funkciót kínál, amelyek sokkal jobbá teszik a hálózati élményt. Az IGMP Snooping például a multicast optimalizálására szolgál. Ezt például az IPTV használatakor fogod igazán értékelni. A késleltetésre érzékeny alkalmazások zavartalan működését a QoS garantálja. A VLAN-ok segítségével biztonságosabb hálózatot hozhatsz létre, és a teljes hálózatiteljesítményt kisebb csoportokra oszthatod.

Switch TP-Link TL-SG105PE

Speciális kezelési lehetőségek

A TP-Link TL-SG105PE segítségével könnyen nyomon követheted a hálózat állapotát és a forgalom változásait. A felhasználóbarát felületen és a kezelőeszközökön keresztül beállíthatod a forgalom prioritását vagy aktiválhatod a továbbfejlesztett QoS-t.

Switch TP-Link TL-SG105PE

TP-Link switch intelligens energiafogyasztással

Amikor a PoE tápellátással rendelkező összes port teljes energiafogyasztása meghaladja a 65W-ot, a TP-Link TL-SG105PE switch a legalacsonyabb prioritású porthoz kapcsolt eszköz tápellátását leállítja. Ezzel biztosítja, hogy a magasabb prioritású porton keresztüli tápellátás ne szenvedjen kárt. A switch túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik. További előnye, hogy acsatlakoztatott eszköz működése visszaállítható, ha az leállt vagy lekapcsolódott.

Switch TP-Link TL-SG105PE

A TP-Link TL-SG105PE erős burkolattal rendelkezik

A TP-Link TL-SG105PE minden belső alkatrészét kiváló minőségű fémburkolat védi. Ez a switch számára nagyon hosszú élettartamot biztosít. A TP-Link TL-SG105PE falra szerelhető, de kompakt kialakításának köszönhetően az asztalon is könnyen elfér. A ventilátor nélküli megoldás csendes működést garantál.

Switch TP-Link TL-SG105PE

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 10 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 5 db

Méret

Szélesség 100 mm
Magasság 25 mm
Mélység 98 mm

Tömeg

Tömeg 0,78 g
Kód:  TpLNk21t20
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TL-SG105PE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20