Oldal frissítése

TP-LINK TL-SG105E

4,8 50 értékelés
8 190 Ft

TP-LINK TL-SG105E

Ez a modern, ötfoglalatos, gigabites switch fekete, elegáns kivitelezéssel rendelkezik, és a minimáls méreteinek köszönhetően bárhol elhelyezhető. A switch akár öt eszközhöz való csatlakozási lehetőséget kínál, hiszen RJ45 szabványos csatlakozóval és egy gigabites sebességgel rendelkezik. Egy ideális, energiatakarékos megoldásról van szó a kis- és közepes méretű hálózatok számára.

A termék fontos eleme az innovatív technológia, amely biztosítja az energiatakarékosságot, így a switch energiafogyasztása akár 75%-al is csökkenhet. Ez a technológia az inaktív foglalatok lecsatlakoztatásának elvén működik, amikor is a switch önállóan, automatikusan felismeri, hogy melyik foglalat milyen tevékenységet végez, és ha lehetőség van rá, akkor ki is kapcsolja. 

Az Easy Smart Configuration Utility funkciónak köszönhetően a switch tulajdonságai ellenőrizhetőek és szabadon beállíthatóak, ami biztosítja az összes hálózati funkció folyékony és zökkenőmentes működését. A QoS technológia lehetővé teszi a működés prioritását a foglalatok és az eszközök számára egyaránt. 

 

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 5 db

Méret

Szélesség 100 mm
Magasság 25 mm
Mélység 98 mm
Kód:  TP666k1
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TL-SG105E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15