Oldal frissítése

TP-LINK TL-SG105

4,9 400 értékelés
7 290 Ft

TP-LINK TL-SG105

Minőségi Gigabit Ethernet szabványos kapcsolók fém házban

Az asztali TP-Link TL-SG105 Switch segítségével egyszerűen és nagymértékben megnövelheti hálózata teljesítményét, akár Gigabit Ethernet kapcsolatát is megoszthatja vele. Növeli a sebességet a hálózati szerver és gerinchálózati összeköttetéseken keresztül. A Switch TL-SG105 alacsonyabb energiafogyasztással is büszkélkedhet a sajátos kialakításnak köszönhetően. Az innovatív technológia és az energiatakarékosság miatt a TL-SG105 eszköz energiafogyasztása akár 65%-kal is csökkenhet, ami rendkívül környezetbarát megoldás otthoni vagy üzleti hálózaton.


Rendkívül könnyű kezelhetőség, gyors kommunikáció

Automatikus funkciók, gondmentes telepítés (Plug and Play), ezt kínálja a Gigabit switch. Nem igényel konfigurációt. Az automatikus MDI / MDIX szükségtelenné teszi a kábelek keresztezését. Az automatikus kommunikáció minden porton érzékeli a hálózati eszköz kapcsolatának sebességét (akár 10, 100 vagy 1000 Mbit / s) és intelligens módon szabályozza azt kompatibilitás szempontjából az optimális teljesítmény érdekében.

5 portů
 

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók QoS (Quality of Service)

Sebesség

Váltókapacitás 10 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 5 db

Méret

Szélesség 99,8 mm
Magasság 25 mm
Mélység 98 mm
Kód:  TP666k
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  TL-SG105
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15