Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TP-LINK TL-SF1008D

4,6 215 értékelés
5 390 Ft

TP-LINK TL-SF1008D

8 portos asztali kapcsoló 10/100 Mbit / s

A TP-LINK társaság minöségi, 8 portos kapcsolója jelenti az ideális módját az ön vezetékes hálózatának a kiterjesztésére háztartásban, vagy akár egy kis cégen belül. Az összes 8 port támogatja az Auto MDI/MDIX funkciót, és így neked nincs gondod rá, hogy melyik kábelt kell bekötni.A teljes kettös módnak köszönhetöen , a kapcsoló képes egészen 200 Mbit/s átviteli sebesség elérésére, és ezt a konkurens cégek hasonló kategóriájú berendezéseivel szemben 73%-al alacsonyabb fogyasztás mellett éri el. Az SA kapcsoló portjai automatikus tárgyalási funkcióval vannak ellátva és támogatják az Auto MDI/MDIX-et, tehát ezáltal nem kell megoldania a keresztkábelokat vagy a portokból kimenö bekötéseket sem. A nem blokkolt kapcsolódási megoldásnak köszönhetöen, a kapcsoló teljes kábel sebességgel adja le és szüri meg a csomagokat és így teljes áteresztöképességet biztosít. Ezenkívül a JUMBO 10K kerettel együtt jelentösen megemelkedett a nagy fájlok átviteli sebessége.


Rendkívül könnyű kezelhetőség

 Az automatikus funkcióknak köszönhetöen a router müködésének beállítása nagyon egyszerüvé vált, és így a helyes müködéséhez nincs szükség semmilyen összetett tudásra. Automatikus MDI / MDIX miatt nincs szükség crossover 3D nyomtató szálra sem. Az automatikus egyeztetés minden porton érzékeli az internet kapcsolati sebességét(10, 100 Mbit / s) és intelligens módon szabályozza a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

Rendkívül könnyű kezelhetőség
 

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 100 Mbit

LAN portok átviteli sebessége

100 Mbit sebességű portok száma 8

Portok

RJ-45 8 db

Méret

Szélesség 134,5 mm
Magasság 22,5 mm
Mélység 79 mm
Kód:  TP661
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-SF1008D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10