Oldal frissítése

TP-Link TL-R605, Omada SDN

4,3 16 értékelés
Szuper ár
22 990 Ft

TP-Link TL-R605, Omada SDN

TP-Link TL-R605

Router TP-Link TL-R605

  • Omada SDN integráció - Zero-Touch Provisioning (ZTP), központosított felhőkezelés és intelligens felügyelet
  • Központosított kezelés - felhőalapú hozzáférés és Omada alkalmazás a maximális kényelem és egyszerű kezelés érdekében
  • A TP-Link TL-R605 öt darab gigabites porttal rendelkezik - nagy sebességű, vezetékes csatlakozás
  • Akár 4 WAN-port - 1 gigabites WAN-port és 3 gigabites WAN/LAN-port terheléselosztással
  • Nagy biztonságú VPN - akár 20x LAN-LAN IPsec kapcsolat, 16x OpenVPN, 16x L2TP és 16x PPTP VPN támogatása.
  • Számos biztonsági funkció - fejlett tűzfalszabályok, DoS-támadás elleni védelem, IP/MAC/URL-szűrés és egyéb biztonsági funkciók a hálózat és az adatok védelme érdekében

SafeStream gigabites TP-Link TL-R605 router

A TP-Link TL-R605 gigabites router könnyen integrálható az Omada SDN platformba, és a távoli menedzsmentnek hála bárhonnan használható. A maximális kényelem érdekében az önmenedzselés webes felhasználói felületen vagy alkalmazáson keresztül is elérhető. A kényelmet még tovább növeli a teljes hálózat 100%-ban központosított, felhőalapú kezelése is, amely lehetővé teszi, hogy a routert egyetlen eszközről, telefonról vagy táblagépről vezéreljük.

TP-Link TL-R605
TP-Link TL-R605

Akár négy darab gigabites WAN-port a terhelés optimalizálásához

A három szabadon felcserélhető portnak köszönhetően, amelyek WAN vagy LAN funkcióra konfigurálhatóak, a TP-Link TL-R605 router akár négy WAN portot is támogat, hogy a különböző internet-hozzáférési igényeknek egyetlen eszközön keresztül megfeleljen. A Multi-WAN terheléskiegyenlítési funkció a szélessávú hatékonyság növelése érdekében az egyes WAN-portok sávszélesség-arányának megfelelően osztja el a forgalomáramlásokat.

A TP-Link TL-R605 egy rendkívül biztonságos VPN-t kínál

A TL-R605 az IPSec / SSL protokollokon keresztül támogatja az IPSec / PPTP / L2TP VPN-t. Nagy teljesítményű hardveres kialakítása révén a router akár 20× LAN-to-LAN IPsec, 16× OpenVPN, 16× L2TP és 16× PPTP VPN-kapcsolatot is képes támogatni és kezelni. Az automatikus, egy kattintással elérhető IPSec VPN jelentősen leegyszerűsíti a VPN-konfigurációt, és megkönnyíti a hálózat kezelését és telepítését, miközben biztosítja és titkosítja az interneten keresztül történőmagánadat-forgalmat.

TP-Link TL-R605
TP-Link TL-R605

Az internet-hozzáférés egyszerű kezelése

Az egyes alkalmazottak internet-hozzáférési jogát és stratégiáját könnyen és gyorsan hozzájuk rendelheted az IP/MAC/URL-szűrés és a hozzáférés-vezérlési listák (ACL) segítségével. A Captive Portal hitelesítés a felhasználói hozzáférés rögzítése, hitelesítése és osztályozása révén megkönnyíti a hálózati erőforrások kezelését. Így minden felhasználóhoz vagy vendéghez hozzárendelheted a hozzájuk tartozó hálózati erőforrásokat.

Egyszerű kezelés az Omada alkalmazáson keresztül

A TP-Link TL-R605 router és hálózata gyorsan és egyszerűen konfigurálható az ingyenesen letölthető Omada alkalmazásban található utasítások segítségével. Mindössze néhány percet vesz igénybe, hogy mindent beállíts, és máris élvezheted a gyors és stabil hálózat minden előnyét. Az alkalmazáson keresztül később konfigurálhatod a beállításokat, nyomon követheted a hálózat aktuális állapotát vagy kezelheted az ügyfeleket. Mindezt a mobiltelefonodról, a táblagépedről  vagy aszámítógépedről is megteheted.

TP-Link TL-R605

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók Cloud platform, HTTPS (SSL) ellenőrzés, VLAN (Virtual Local Area Network), VPN

Sebesség

Váltókapacitás 1 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 5 db
Max. egyidejű IPsec VPN alagutak száma 20

Méret

Szélesség 158 mm
Magasság 25 mm
Mélység 101 mm

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok IEEE 802.3, 802.3u, 802.3x, TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DNS, IPsec, PPTP, L2TP

Interfész

WAN (fix) 1 ×
LAN (fix) 1 ×
LAN/WAN (választható) 3 ×

Tárhely

Flash 16 MB
Rendszermemória 128 MB

Típus és funkció

Funkciók DHCP Server, DHCP Client, MAC Address Modify/Clone, VPN Pass-through, Static routing, Dynamic DNS, Virtual Server, Port Triggering, UPnP, WAN
Hozzáférési védelem Local Management Control, Access Schedule
Típus Router
Kód:  TpLNk21t14
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  ER605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10