Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TP-LINK TL-PA8010P Starter Kit

4,4 39 értékelés
32 290 Ft

TP-LINK TL-PA8010P Starter Kit


Powerline TP-LINK TL-PA8010P

Kiválóan alkalmas tevékenységekhez
Nagy sávszélesség

HomePlug AV2 fejlett technológiával rendelkezik, a TL-PA8010P KIT támogatja a 2x2 MIMO *beamforming technológiát, amivel a felhasználók ultra magas átviteli sebesség érhetnek el, ami akár az 1200 Mbit/s- os sebességet is megközelíheti. Kiválóan alkalmas több online tevékenység egyszeri elvégzésére. Akár egy időben több eszközzel is megoszthat videót élőben HD minőségben, vagy online játékokkal is játszhat vagy filmet nézhet, valamint le és fel tölthet.

*MIMO (Multiple Input Multiple Output) technológia, valamint a HomePlug AV2 nagyban növeli az adatátvitel sebességet, főleg csúcsidőben. 

Powerline TP-LINK TL-PA8010P

Gigabit port
Az ultra nagy adatátviteli sebességért

TL-PA8010P KIT fel van szerelve egy Gigabit Ethernet porttal, hogy egy szobában több eszköz ne korlátozza egymás a sávszélességben még akkor sem ha Ultra HD videót streamel. Ez egy felbecsülhetetlen társ egy digitális világban.

Plug and Play
Nincs szükség konfigurációra

Csatlakoztasd az adaptered a routerhez. Csatlakoztass egy másoddik adaptert a konnektorba és másik szobában. aztán csak kösd össze egy Elthernet kábellel a készülékedet és má készen is vagy.


 

Powerline TP-LINK TL-PA8010P

További konnektorba más készülékekhez

A beépített elektromos csatlakozót akár 16A * lehet használni. Egyszerűen hozzá tudsz csatlakozni egy másik eszközhöz.Az integrált zajszűrő segíti kiszűrni az elektromos interferenciákatmelyek befolyásolhatnák a teljesítményt.

*Teljesítmény akár 16A- re is alkalmas, mely igen nagy teljesítményt jelent.

Powerline TP-LINK TL-PA8010P

Az energiafogyasztás csökkentése akár 85%-al

TL-PA8010P KIT - új generációs Powerline adapter, mely olyan technológiával van felszerelve, hogy amikor nincs használatban, automatikusan átkapcsol energiatakarékos üzemmódba, csökkentve ezzel az áramfogyasztást akár 85 százalékkal.

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 300 m

Tulajdonságok

LAN (fix) 1 ×
Darabszám a csomagban 2 db
Adatátviteli sebesség 1 200 Mb/s
Aljzat Átvezetett
Jelzőfények Jelződiódákkal

Elsődleges egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
LAN sebesség 10/100/1000 Mb/s
LAN portok száma 1 ×

Másodlagos egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
LAN portok száma 1 ×
LAN sebesség 10/100/1000 Mb/s

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TP761w1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-PA8010PKIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15