Oldal frissítése

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter

4,7 462 értékelés
Szuper ár
15 270 Ft

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit adapter

Két adapter a helyi hálózat megosztáshoz

Ideális választás otthonra és az irodába egyaránt, ahol ugyanolyan adatviteli minőségre számíthat, mint egy hagyományos ethernet kapcsolat esetén. Ráadásul az összeszerelésük is kifejezetten egyszerű, még UTP kábelek sem kellenek hozzá. A gyors sávszélesség, a készenléti üzemmód és a QoS támogatás még inkább egyedivé teszik ezeket az eszközöket.


Nagy sebesség, modern otthonokba

Az adapterek közötti adatátvitel a Home Plug AV technológiának köszönhetően hihetetlenül gyors. A 300 méteres hatótávolságon belüli 600 Mbit/s sebesség lehetővé teszi a nagyobb fájlok és a multimédiás HD tartalom streamelését, az online játékot és sok mást is.


Egyszerű elhelyezni

Új kompakt kialakításukkal és letisztult megjelenésükkel ezek az adapterek sokkal kisebbek, mint más powerline termékek. Vastagságuk mindössze 28,5 milliméter, így olyan szűkebb helyeken is használhatóak, ahol minden centiméter számít. Ezért nem lesz gond az adapter elhelyezésével az asztal vagy a SMART TV mögött a falon.


Biztonságos böngészés

A powerline hálózat tényleg pillanatok alatt beállítható. A maximális biztonságot és a külső támadások elleni védelemet pedig a 128 bites AES titkosítás garantálja.


Gazdaságos üzemelés

Az új generációs powerline adapterek praktikus kialakításukkal és kifinomult, energiatakarékos funkcióikkal sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a korábbi modellek. Amennyiben az eszköz huzamosabb ideig nem észlel adatátvitelt, automatikusan készenléti üzemmódra kapcsol, és mintegy 85 százalékkal csökkenti az energiafelvételét.

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 300 m

Tulajdonságok

LAN (fix) 1 ×
Darabszám a csomagban 2 db
Adatátviteli sebesség 600 Mb/s
Aljzat Nem átvezetett
Jelzőfények Jelződiódákkal

Elsődleges egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
LAN sebesség 10/100 Mb/s
LAN portok száma 1 ×

Másodlagos egység paraméterek

WiFi WiFi nélkül
LAN portok száma 1 ×
LAN sebesség 10/100 Mb/s

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TP761v4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TL-PA4010KIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20