Oldal frissítése

TP-LINK TL-MR3420

4,5 74 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-MR3420

A vezeték nélküli TP-Link TL-MR3420 AP/Router támogatja a 3G/4G modemet, a 802.11n nagysebességű protokoll egyszerű és gyors hozzáférést kínál az internethez vagy ethernethez otthoni vagy kisvállalkozások számára. Több mint elfogadható áron, akár 300Mbit/s maximális átviteli sebességű eszközhöz juthat hozzá, amely még az igényesebb tevékenységekhez, például a HD videó, a VoIP telefonálás vagy az online játékok lebonyolításához is elegendő.


Gyors átvitel nagy távolságoknál


A router IEEE 802.11n szabvány támogatásával stabil kapcsolatot biztosít, akár 18-szor nagyobb sebességet, mint a hagyományos 11g szabványú routerek. A maximális átviteli sebesség körülbelül 300 Mbit/s körüli, és ezáltal az adatátvitel nagyon gyors lesz. Nagyon intenzív műveletek, mint például a HD video streamelés vagy a VoIP telefonálás, még hosszú távon sem okoz problémát, és ezt az előnyt még az online játékok játékosai is értékelni fogják.

Zökkenőmentes működés


A 3G/4G Wi-Fi router vásárlásának egyik legfontosabb szempontja a kompatibilitás. A legjobb kompatibilitás érdekében a TP-LINK routerek és modemek között, a hálózatüzemeltetőkhöz való csatlakozáshoz, a TP-LINK világszerte professzionális csapatokkal teszteli az értékesített modemek működését, beleértve a legfrissebbeket is. Így nem kell aggódnia a meghibásodás miatt, még a jövőben sem, amennyiben ki szeretné cserélni a modemet.

3G/WAN mentési stratégiája


A TP-Link TL-MR3420 megtartja a 3G és a WAN kapcsolatot, és ennek köszönhetően a felhasználót online tartja, még akkor is, ha a kapcsolódás sikertelen. A TP-LINK 3G router a felhasználók számára mindig a legmegfelelőbb biztonsági mentési módot kínálja fel, 3G vagy WAN, míg más márkák vagy az egyiket, vagy a másikat. A végeredmény pedig az, hogy nagyfokú rugalmasságot biztosít a hálózat beállításánál a csatlakozási költségek és az állásidő tekintetében.
Műszaki adatok:
Típus:
Vezeték nélküli WiFi router
USB 2.0 a 3G modem számára
Felület:
4 x 10/100 Mbit/sec
1 x USB-port
1 x WAN
Antenna:
3 dB nyereség
Szabványok:
WiFi 802.11 b/g/n
PPPoE támogatás 
Dinamikus IP
Statikus IP
PPTP
L2TP
3G támogatás:
UMTS/HSPA/EVDO
Maximális sebesség:
300 Mbit/sec
Menedzsment és adminisztráció:
Webes felületen
Egyszerű QSS gombbal
Biztonság:
WPA-2 / WEP
Szín:
Fehér

Paraméterek

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WEP 64bit, WEP 128bit, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 5 dBi

Méretek és tömeg

Mélység 13,8 cm
Szélesség 20,4 cm
Magasság 4,4 cm
Kód:  TP642
Termékszám:  TL-MR3420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10