Oldal frissítése

TP-Link TL-KIT WPA9610

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-Link TL-KIT WPA9610

Szükséges lenne, hogy minden eszközöd számára megfelelő Internetkapcsolatot biztosíts, de az otthoni hálózat nem elegendő? Nem szeretnél visszataszító Ethernet kábelkötegeket látni szanaszét a padlón? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. A TP-Link TL-WPA9610 KIT egy pár LAN adapterrel rendelkezik, amelyek Ethernet csatlakozót varázsolnak a hálózati aljzatodból. Nem kell semmit konfigurálnod vagy komplikált használati utasításokat követned. Csatlakoztasd a TL-PA9020 kábelt a routerhez, és a TL-WPA9610 egy gigabites kábelcsatlakozás mellett kétcsatornás WiFi-t is biztosít, amelynek teljes sebessége 1200 Mbps.

A Powerline TP-Link TL-WPA9610 KIT LAN fő jellemzői

  • Hozd létre otthoni hálózatodat elektromos hálózatod segítsésével
  • Gigabit portok számítógépekhez, intelligens TV-khez vagy játékkonzolokhoz
  • A TL-WPA9610 kétirányú kétirányú WiFi-t épít fel 1200 Mbps sebességgel
  • MIMO a teljesítmény csökkenése nélkül
  • Plug and Play, nincs szükség konfigurációra
  • Kezelés a tpPLC mobilalkalmazáson keresztül (Android és iOS)
  • Wi-Fi automatikus szinkronizálás funkció további bővítmények konfigurálásához

Szédítő sebesség az otthoni hálózaton

Gigabites sebességű otthoni hálózatok létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű. Csatlakoztasd számítógéped, játékkonzolod, adattárolóid vagy okos TV-d egy gyors és stabil hálózatra, és élvezd a gördülékeny adatátvitelt. Az akár 2000 Mbit/s sebességre is képes eszköz minden igényedet kielégíti. 

Mindent percek alatt elkészíthetsz

Az adapterek telepítése rendkívül egyszerű. Először csatlakoztasd az egyik adaptert a routerre egy Ethernet kábelre, majd dugd be azt egy hálózati aljzatba. Ezt követően, 300 méteren belül bárhol elhelyezheted a másik adaptert - akár jópár szobával arrébb is. Nyomd meg a párosítás gombot... és kész! Élvezd a gyors, vezetékes kapcsolatotot, amelyre a LAN csatlakozó segítségével bármilyen eszközt csatlakoztathatsz. Láthatod, a powerlinet egyáltalán nem bonyolult üzembe helyezni, és azonnal készenáll a használatra.

 

Paraméterek

Tartomány

Hatótáv 300 m

Tulajdonságok

LAN (fix) 2 ×
Darabszám a csomagban 2 db
Adatátviteli sebesség 2 000 Mb/s
Aljzat Nem átvezetett
Jelzőfények Jelződiódákkal

WiFi

WiFi átvitel sebessége 1 200 Mb/s
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz
Kód:  TP761w85
Termékszám:  TL-WPA9610KIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20