Oldal frissítése

TP-LINK TL-ER604W

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-ER604W

A TP-LINK TL-ER604W VPN irányítója és WiFi router-e öt gigabites Ethernet porttal van felszerelve, és lehetővé teszi, hogy akár 300 Mbit/s-os sebességgel csatlakozz a vezeték nélküli hálózathoz. Érvényesül például a kisebb irodákban, amelyeknek költséghatékony és biztonságos eszközre van szükségük a VPN-kapcsolat kialakítására egy távoli kirendeltségükkel, valamint az igényesebb otthoni felhasználóknál. A router támogatja az IPSec, PPTP és L2TP VPN protokollokat. A PPTP és az L2TP esetében a kliens és a szerver szerepét is betöltheti. Természetesen a router átengedi a további VPN-kapcsolatokat is.
Hardveres VPN motor nagyon érdekes teljesítményt nyújt, emellett a router akár 30 LAN-to-LAN vagy client-to-LAN IPSec kapcsolatot is fenn tud tartani. A fejlett funkciók között szerepel a DES3/DES/AES128/AES192/AES256 titkosítás támogatása, az MD5 vagy SHA hitelesítés vagy az IKE protokoll támogatása main és aggressive módban, valamint a kulcsok kézi vagy automatikus kezelése. A külső fenyegetések elleni védelem céljából a TL-ER604W modellt ellátták funkciókkal a DoS támadások automatikus észlelésére és kivédésére, amelyek között megtalálható például a TCP/UDP/ICMP csomagok elnyelése, a TCP scanning, a Ping of Death és sok más fenyegetés.
A TP-LINK TL-ER604W egy sor átlagon felül9 tulajdonsággal ragadja meg a figyelmet. Akár 8 különböző vezeték nélküli hálózati azonosítót (SSID) támogat, és lehetővé teszi, hogy külön vezeték nélküli hálózatot válassz le a vállalati részlegek vagy a felhasználói csoportok számára. A vendég hálózat funkcióval az internetkapcsolatot igénylő ügyfeleknek és üzleti partnereknek hozhatsz létre külön hálózatot. A profi villámvédelem célja, hogy megakadályozza a túlfeszültség behatolását az elektromos berendezésekbe. Ennek köszönhetően a TL-ER604W router akár 4 kV túlfeszültséggel is megbirkózik.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Router, Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 3 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető
Antenna teljesítménye 5 dBi

Interfész

Haladó funkciók Virtual Server
DHCP funkció Szerver, Client, Address Reservation, DynDNS, NO-IP
SSID maximális száma 8 ×

Méretek és tömeg

Mélység 12,6 cm
Szélesség 20,9 cm
Magasság 2,6 cm

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel
Kód:  TP646b
Termékszám:  TL-ER604W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10