Oldal frissítése

TP-LINK TD-W9980B

4,5 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TD-W9980B

A VDSL2 modemmel kombinált router 100 Mbps sebességű internetkapcsolatot kínál nagy sebességű WiFi és Gigabit portokon keresztül. Egyszerre több felhasználó igényeit is kielégíti, akik szeretnék kihasználni az online szolgáltatások teljes körét, mint például a nagy felbontású videó streaming, videohívás, játék és óriási fájlok letöltése.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyidejű működés 2.4 és 5 GHz-en
  • Akár 600 Mbps WiFi sebesség
  • Vezetékes gigabit
  • 2 USB a hálózati eszközök csatlakoztatásához
  • Vendég hálózat
  • VDSL2, ADSL2 +, ADSL2, ADSL kompatibilis

Minden eszköz karnyújtásnyira

Az egyidejű kétsávos működés két külön hálózatot biztosít, amely kiválóan alkalmas általános és elsőbbségi adatforgalom kezelésére. Az elsődleges tevékenységek, mint például az e-mailek küldése, vagy szörfözés a weben, kiválóan kezelhető a 2,4 GHz-es sávban. Erőforrásgényes alkalmazások, mint például az online játékok vagy HD video streaming kiszolgálása az 5 GHz-es sávban történik.

Maximális WiFi-lefedettség

A megbízható összeköttetés és a teljes sebesség akár nagy távolságok esetén is készen áll a fejlett antennarendszernek köszönhetően. Az 5 GHz-es sávhoz 3 külső antennával 5 dBi erősítés érhető el, a másik 2 pedig a 2,4 GHz-es sávot szolgálja. A vezeték nélküli jel így otthonod vagy irodád minden sarkába elér.

Univerzális USB

A router/modem a szokásos portok mellett 2 USB csatlakozót is kapott. Ezek kiválóan alkalmasak egy nyomtató vagy fájlok megosztásához a különféle eszközök részére a helyi hálózatban. Még ha nem is vagy otthon, FTP szerveren keresztül akkor is hozzáférhetsz az adatokhoz.

 

Paraméterek

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Interfész

USB funkciók Print Server

Típus

Típus VDSL
Kód:  TP785b
Termékszám:  TD-W9980B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15