Oldal frissítése

TP-LINK TD-W8961NB

4,4 219 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

TP-LINK TD-W8961NB

A TP-LINK többfunkciós eszközei egy nagy sebességű ADSL2 + modemet, 4 portos routert 100 Mbit / s sebességgel, és vezeték nélküli hozzáférési pontot rejtenek magukban. A TD-W8961NB modellel könnyen biztosíthatsz gyors internet hozzáférést Wi-Fi kapcsolat segítségével. A legújabb ADSL modem szabványok támogatásával többször gyorsabb kapcsolatot érsz el, mint a hagyományos dial-up kapcsolattal.


Gyorsan nagy távolságra

Az IEEE 802.11n támogatással a router akár 15-szer nagyobb sebességre képes, mint a hagyományos router, amely csak a szokásos 11g-t támogatja. A maximális átviteli sebesség a megdöbbentő 300 Mbit / s, amellyel az adatátvitel igazán gyors. A HD video streaming vagy a VoIP telefonálás sem okoz problémát nagyobb távolságból. Ezt az online játékosok is értékelni fogják.


Minden egy készülékben

A TP-LINK modem három eszközt egyesítve úgy szolgál, mint egy ADSL modem, 4 portos NAT router akár 100 Mbit / s sebességgel, és nem utolsósorban ide tartozik a vezeték nélküli N router is. A modemet csatlakoztatva elérhetjük az ADSL2 + internet-kapcsolatot, a WiFi hálózat beállítása után pedig megoszthatod az Internet kapcsolatot az összes számítógéppel és eszközzel akár 300 Mbit / s sebességben. Takaríts meg időt és pénzt, vedd meg ezt azt egyszerű eszközt, amely kis helyet foglal el és a beállítása is pofon egyszerű!


Szupergyors internet

A dial-up kapcsolattól eltérően a DSL internet kapcsolat mindig aktív, így nem kell várnod, azonnal hozzáférhetsz kedvenc oldalaidhoz. Az újabb ADSL modem támogatással nagyobb letöltési sebességet (akár 24 Mbit / s) érhetsz el és nagyobb hatótávolsággal is működik. A modem automatikusan frissíti a firmware-t is, így az internetszolgáltatód is rendszeresen megújul.


Egységes kapcsolat

Oszd meg az internetkapcsolategyenletesen az összes felhasználó között, otthon vagy az irodában. Hiába gyors az internet, egyes eszközökön nem használható ugyanolyan sebességgel. Az IP QoS funkció lehetővé teszi az internet egyenletes megosztását, és növeli a a munka hatékonyságát. Az IGMP Multicast és IGMP Snooping technológiákkal a modem ideális multimédiás alkalmazásokhoz.


Biztonságos kapcsolat

Biztonságos hálózat egyszerű módon. A WPS (Wi-Fi Protected Setup) lehetővé teszi, hogy szinte azonnal beállítsad a biztonsági hálózatot csak egy gomb megnyomásával (QSS), amelyet biztosít a WPA2 titkosítás. Ez sokkal magasabb szintű biztonságot nyújt, mint a WEP titkosítás. A sebesség és a biztonság előnyei mellett a jelszavad megjegyzésével kapcsolatban sem kell aggódnod.


A legmagasabb szintű biztonság

A modem a legmagasabb biztonságot nyújtó NAT és SPI (Stateful Packet Inspection) tűzfalat használja, amely ellenőrzi a bejövő adatokat, és ha bármilyen fenyegetést észlel, megvédi a számítógépet. Engedélyezheted vagy letilthatod a MAC-címeket, IP címeket, domain neveket és alkalmazásokat, mint például az MSN vagy Yahoo kommunikátor, és így minden felhasználót ellenőrzés alatt tarthatsz otthon vagy a munkahelyeden. A web böngészővel egyszerűen kezelheted az internetkapcsolatot, a vezeték nélküli hálózatokat és más paramétereket.


Egyszerű telepítés

A mellékelt CD Wizard használatával egyszerű a beállítás. Lépésről lépésre kell beírnod az adatokat és paramétereket. A biztonsági program segít a beállítás során. Még az abszolút kezdők számára sem jelent különösebb frusztrációt vagy megerőltetést a készülék beállítása.


Műszaki adatok:

Csatlakozó felület:
4 x LAN 10 / 100Mbit / s RJ45 port
1 x RJ11 port

Gombok:
1 gomb be / ki
QSS

Antenna típusa:
irányítatlan levehető csatlakozó, fordított SMA

Antenna nyereség:
2x 5 dBi

Külső táp:
12V / 1A

IEEE szabványok:
IEEE 802.3, 802.3

ADSL szabványok:
Teljes sebességgel ANSI T1.413 2. szám,
Az ITU-T G.992,1 (G.DMT)
Az ITU-T G.992,2 (G.Lite)
Az ITU-T G.994,1 (G.hs)
Az ITU-T G.995,1

Frekvencia tartomány:
2,400-2,4835 GHz

Hálózati biztonság:
Support 64/128 bit WEP
WPA-PSK / WPA2-PSK
MAC-cím szűrés a vezeték nélküli hálózaton

Átviteli teljesítmény:
<20dBm (EIRP)

Szoftver jellemzők:
Port forwarding
Virtuális szerver, DMZ, ACL (Access Control List)
VPN Pass Through PPTP, L2TP, IPSec Pass-through
Quality of Service
QoS, IPP / ÁSzF, DSCP és 802.1p protokollon alapulva

Biztonság:
NAT tűzfal
SPI tűzfal
MAC-cím szűrés / IP / csomag / Application / URL
DoS
SYN Flooding
Ping of Death

Eszközhasználat:
Web alapú konfiguráció
Távoli irányítás
Management Telnettel
Parancssor
SSL TR-069
SNMP v1 / 2c
SNMP EOC
Weben keresztüli frissítés
CWMP (TR-069)
Diagnosztikai eszközök

Tanúsítvány:
CE, FCC, RoHS

A csomag tartalma:
Wireless ADSL2 + Modem
RJ-11 telefonkábel
RJ-45 Ethernet-kábellel
Gyors telepítési útmutató
CD
Hálózati adapter

Rendszer követelmények:
Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista vagy Windows 7, MAC OS, NetWare, UNIX vagy Linux

Környezeti feltételek:
Üzemi hőmérséklet 0 ° C - 40 ° C
Tárolási hőmérséklet: -40 ° C - 70 ° C
Működési páratartalom: 10% - 90%
Tárolási páratartalom: 5% - 90%

Méretek:
174 × 120 × 28,8 mm

Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 100 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN

Típus

Típus ADSL
Kód:  TP784
Termékszám:  TD-W8961NB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05