Oldal frissítése

TP-LINK T1600G-52TS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK T1600G-52TS

A nagy teljesítményű Smart Switch megállja a helyét vállalati környezetben is. Fejlett adatforgalom menedzsmentet nyújt a gyorsabb és a problémamentes adatátvitelhez. Feledkezz meg az akadozó internetkapcsolatról videóchatelés vagy adatátvitel közben. A VLAN támogatással együtt az alkalmazások futtatása sokkal gördülékenyebb lesz. Ideális munkacsoportoknak és részlegeknek, akiknek szükségük van egy megfizethető L2 switching megoldásra és a gigabites sávszélesség támogatására.

Legfontosabb jellemzők

  • A nagy teljesítmény 52 port között osztható el (switching kapacitás akár 104 Gpbs!)
  • Fejlett adatforgalom menedzsment (QoS, L2-L4)
  • Optimalizálja a hang-és videó alkalmazások teljesítményét
  • Állítható biztonsági stratégia
  • WEB / CLI, SNMP, RMON és Dual Image a sokszínű menedzsmenthez
  • Kimagasló stabilitás és a teljesítmény (link aggregáció vezérlő protokoll és 802.3x flow control)
  • IGMP Snooping, IGMP Throttling és Filtering, amely mindenkit egy portra korlátoz (védelem az adatokhoz való hozzáférés ellen)
  • Rack-re felszerelő készlet a csomagban

Részletes beállítás és menedzsment

Az intuitív webes felület kezelése, az SNMP és az RMON támogatásával, felgyorsítja a telepítést és a konfigurációt. A switch számos Layer 2 funkciót támogat, mint példáult a 802.1Q Tag VLAN-t, port elválasztást, port tükrözést, STP/RSTP/MSTP, link aggregáció vezérlő protokollt és a 802.3x flow controlt. Korszerű hálózatkezelő funkciókkal is rendelkezik, mint a kábeldiagnosztika, IGMP Snooping. Az IGMP Snooping biztosítja, hogy a switch intelligensen továbbítja a multicast streaminget a releváns felhasználóknak. Az IGMP Throttling & Filtering minden felhasználót lekorlátoz egy portra, így megakadályozva a multicast stream-hez való jogosulatlan hozzáférést.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 44 mm
Mélység 220 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 104 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 77,4 db

Portok

RJ-45 48 db
SFP 4 db
10/100/1000Base-T 52

Portok

10/100/1000Base-T 52
Kód:  TP670l1
Termékszám:  T1600G-52TS(TL-SG2452)
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10