Oldal frissítése

TP-LINK RE200 AC750 Dual Band

4,6 824 értékelés
11 690 Ft

TP-LINK RE200 AC750 Dual Band


TP-LINK R200
 

nagyobb lefedettség

Az RE200 repeater megnöveli a már meglévő WiFi lefedettségét 11AC vezeték nélküli technológiával. Szabványos, vezeték nélküli routerrel működik, és olyan erősebb, két sávos kapcsolatot hoz létre a nehezen lefedhető területeken is, amely zökkenőmentes, vezeték nélküli lefedettséget tesz elérhetővé az egész lakásban vagy akár az irodában.


Következő generációs vezeték nélküli technológia

Gyorsabb hozzáférést tesz elérhetővé a 802.11 b / g / 802.11c vezeték nélküli eszközök számára. Az RE200 Repeater akár 750 Mbit / s-os nagysebességű, kétsávos sávszélességet és megbízható kapcsolatot biztosít laptopok és okostelefonok számára.

* A tényleges vezeték nélküli kapcsolat sebessége változhat a különböző felhasználói környezetektől függően. 

TP-LINK R200
 

TP-LINK R200
 

Nagy sebességű mód

A nagy sebességű, Reinforced Speaker technológiával Az RE200 mind a két vezeték nélküli sávot használva szuper gyors kapcsolatot hoz létre - ideális HD videók közvetítéséhez, online játékokhoz és más nagyobb sávszélességet igénylő kihívásokhoz.

* Nagy sebességű módban az RE200 jelismétlő maximális teljesítményt nyújt, de korlátozza a sávot (2,4 GHz vagy 5 GHz).


egyszerű beállítás

Egyszerű hálózati csatlakozáshoz nyomja meg a routeren található WPS gombot majd az RE200-on található Range Extender gombot 2 percen belül. Miután csatlakozott a routeren keresztül, egyszerűen ki, majd bekapcsolhatja az RE200 jelismétlőt bárhol a router vezeték nélküli hálózatában újrakonfigurálás nélkül.

* A WPS gomb használata esetén a sáv bizonytalanná válhat és függ a router beállításaitól is. 2,4 és 5 GHz sávok WPS kapcsolatainak létrehozásáért, menjen fel a RE200 Repeater Reconfiguration Weboldalra a kívánt beállítás kialakítása érdekében.

TP-LINK R200
 

TP-LINK R200
 

multimédia adapter

Különálló Ethernet port segítségével a RE200 repeater vezeték nélküli adapterként is működik, vezetékes eszközök csatlakoztatásával, mint például a Blu-ray lejátszók, játékkonzolok, digitális videó felvevő és Internet TV. Ez az eszköz vezeték nélküli hálózatot is igénybe vehet.

A készülék részletes leírása megtalálható ITT

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Extender

Funkciók

Jellemzők Extender
Használat Beltéri

Típus

Típus Dual-band

Sebesség

Sebesség 2,4 GHz-en 300 Mb/s
Sebesség 5 GHz-en 3 464 Mb/s

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11ac
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Csatlakozók

RJ-45 1 ×

Biztonság

Titkosítás WPA-PSK, WPA2-PSK

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Méretek és tömeg

Mélység 6,58 cm
Szélesség 11 cm
Magasság 7,52 cm

Szín

Szín Fehér

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TP633m
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  RE200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10