Oldal frissítése

TP-Link LB130

4,0 2 értékelés

TP-Link LB130

Szeretné csökkenteni otthona világításának költségeit, miközben bárhonnan folyamatosan vezérelheti a világítás intenzitását? Az okos WiFi izzót Önnek találták ki. Android, iOS vagy Amazon Alexa eszközén keresztül a Kasa alkalmazással bárhonnan szabályozhatja otthona világítását, harmonizálhatja az azonnali fogyasztást. Az izzó E27 foglalattal rendelkezik, használatához nincs szükség további átalakító közbeiktatására. Csavarja ki a régi izzót, és tekerje helyére az LB130-at.

Főbb jellemzői

  • fényintenzitás szabályozás
  • egyszerű wifi kapcsolat telefonnal
  • egész otthona világítását telefonról vezérelheti
  • szabványos foglalat
  • fogyasztás ellenőrzés
  • a világítás hőmérsékletének és színének beállítása

Állítsa be a világítást saját elképzelése szerint

Az LB130 izzó által kibocsátott fény hőmérséklete 2500-9000 K (hideg fehértől a melegig), 800 lumen fényáramot bocsát ki. Ezek az értékek azonosak a szabványos 60 W teljesítményű izzóéval. Az egyenletes beállításnak köszönhetően helyzethez szabottan állíthatja be a fényerősséget, ami rendkívül előnyös, hiszen más-más fényerő szükséges az olvasáshoz, filmezéshez stb. Az izzó ezen felül képes környezete fényerősségtől függően szabályozni a fényintenzitást, így Önnek semmi dolga nem lesz a világítással.

 

A hőmérséklet és a fényszín beállítása

Az izzó nem csak az intenzitást, hanem a fény hőmérsékletét is szabályozza, így a fény az aktuális napszak természetes jellegű fényét utánozza. Cirkadián módba is állíthatja, az izzó automatikusan állítja be a napszakhoz illő fényt. A színek beállításával kellemes légkört teremthet szobájában.

Ütemtervek létrehozása

Az alkalmazásban létrehozhat egy saját ütemtervet otthona világításának vezérlésére. Ha kellemes fényre szeretne ébredni, vagy alkonyatkor szeretné kivilágítani szobáját, csak megfelelő ütemezésre van szüksége, és az izzók az Ön további beavatkozása nélkül működnek.

Paraméterek:

Teljesítmény:
11 W

Foglalat típusa:
E27

Állandó fogyasztás (készenléti üzemmódban):
0,5 W

 

 

 

Paraméterek

Foglalat

Foglalat E27

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart, Állítható színhőmérséklet, Fényszín beállítás (RGB), Mobilalkalmazás, Hangvezérlés

Világítás

Fényáram 800 lm

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Klasszikus

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása 60 W
Kód:  TP821f
Termékszám:  LB130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20