Oldal frissítése

TP-LINK HA100

4,7 157 értékelés
9 500 Ft

TP-LINK HA100

Egy napját sem tudja elképzelni anélkül, hogy ne hallgatná meg kedvenc dallamait, emellett rajong a modern technológia eszközeiért is? Ebben az esetben ezt a terméket a TP-LINK kimondottan Önnek találta ki. A vevőt egyszerű működés, előnyös kis méret, modern és vonzó alakú design jellemzi. A vevő biztosítja a sztereó eszköz kapcsolatot a Bluetooth 4.1-en keresztül. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolat segítségével játssza le a zenét az okostelefonjáról vagy a tablet-éről. Ezen túlmenően, a vevő fel van szerelve a korszerű NFC funkcióval is a különböző eszközök könnyű párosítása érdekében. 

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design és kompakt méret (66,5 × 60,5 × 18,5 mm)
  • Vezeték nélküli zenei streaming az okostelefonról vagy tablet-ről bármely hangszóróra a Bluetooth interfész segítségével
  • Egyszerűen csatlakoztatható Bluetooth- vagy NFC-kompatiblis eszközökhöz
  • Bármilyen sztereó eszközhöz csatlakoztatható, amely rendelkezik 3,5 mm-es vagy RCA csatlakozókkal
  • Átviteli távolság akár 20 m nyílt terepen
  • A Bluetooth 4.1, kompatibilis minden A2DP sztereó Bluetooth eszközzel

Modern design

A készülék nagyon kicsi és kompakt méreteinek köszönhetően olyan vonzó megjelenéssel bír, amit egyszerűen le se szeretne majd tenni a kezéből. Az elülső részen található egy kis jelzőfény, amely tájékoztatja az adapter jelenlegi állapotáról. A hátulján 3.5mm-es jack és micro USB port csatlakoztatására van lehetőség. Ezen túl, a fekete szín bármelyik modern otthon megfelelő kiegészítője lehet.

Széleskörű kompatibilitás

A gyors Bluetooth 4.1 kapcsolódásnak köszönhetően a készülék képes a hangszóróra közvetíteni a zenét nyílt terepen akár 20 méteres hatótávolságon belül. A vevő ezután bármely sztereó készülékhez csatlakoztatható, amely támogatja a 3,5 mm-es vagy RCA csatlakozást. Változtassa a hangszóróit vezeték nélküli lejátszóvá.

Csomag tartalma

  • HA100 Bluetooth zenei vevő
  • Hálózati adapter
  • 3,5 mm-es és RCA kábel
  • NFC Tag
  • Felhasználói kézikönyv és telepítési útmutató

Paraméterek

Használat

Használat Belső

Csatlakozás

A vezérlő csatlakozása a PC-hez 3.5mm jack stereo
Vezérlő ki -és bemenetek USB, 3,5 mm jack

Méret

Szélesség 66,5 mm
Magasság 18,5 mm
Mélység 60,5 mm

Tartomány

Hatótáv 20 m

Bluetooth hatótávolság

Bluetooth verzió 4.0

Termék típusa

Termék típusa Bluetooth adapter
Kód:  TP852b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HA100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10